Avision

Avision skeneri

Avision dizajnira, proizvodi i prodaje kompletan asortiman kvalitetnih skenera visokih performansi, te ključne komponente za multifunkcionalne proizvode. Kroz inovativni razvoj proizvoda, strateška partnerstva i uspješne poslovne modele, Avision je postao jedan od vodećih dobavljača u industriji skenera.

Kako bi zadovoljili veliku potražnju s tržišta, Avision je proširio svoje proizvodne kapacitete skenera na 300.000 jedinica mjesečno. Kao ugledna tvrtka koja se obvezala osigurati potpuno zadovoljstvo kupaca, Avision će nastaviti pružati visoke performanse i inovativne proizvode za sve svoje kupce diljem svijeta.

Brza digitalizacija

Imate li hrpe papira koje se gomilaju u uredu? Neka Avision vodi brigu o svim vašim potrebama za dokumentaciju i riješi svu tu hrpu papira u bilo kojem trenutku! Avision dokument skeneri velike brzine su dizajnirani za korisnike koji su u potrazi za kvalitetnim rješenjem skeniranja ali imaju ograničeni proračun.

Doživite moć Avision dokument skenera velike brzine, s ugrađenim automatskim uvlakačem (ADF) koji sadrži do 150 stranica, te brzine skeniranja do 60 stranica u minuti (jednostrano skeniranje) ili 120 slika u minuti (obostrano skeniranje) na 300 dpi.

Izvršite komplicirane poslove skeniranja s lakoćom - jednostavnim pritiskom na tipku s ekskluzivnim Avision Button Managerom. Pošaljite svoje skenirane dokumente automatski na e-mail, pisač, ili druge aplikacije za uređivanje slika te postignite neusporedivu fleksibilnost i učinkovitost.

Sortiraj po
Prikaži
po stranici

Avision AD120

Skener Avision AD120 je kompaktan i pristupačan skener dokumenata. Kombinirajući plošni skener s pogodnostima ADF-a od 40 stranica, Avision AD120 je kompaktno i pristupačno rješenje za skeniranje do 25 stranica u minuti (300 dpi)
0,00 (HRK)

Avision AD120S

Skener Avision AD120S je kompaktan i pristupačan skener dokumenata. Kombinirajući plošni skener s pogodnostima ADF-a od 35 stranica, Avision AD120S je kompaktno i pristupačno rješenje za skeniranje do 25 stranica u minuti (300 dpi)
0,00 (HRK)

Avision AD125

Skener Avision AD125 je mali i brzi skener idealan za urede.Avision AD125 je mali, brz i skener u boji koji skenira dvostrane dokumente pri brzinama do 50 slika u minuti. Sa svojim visokim performansama Avision AD125 idealan je izbor za skeniranje vaših dokumenata u uredima.
0,00 (HRK)

Avision AD125S

Skener Avision AD125S je mali, brz i pouzdan skener, savršen za skeniranje uredskih dokumenata.
0,00 (HRK)

Avision AD130

Skener Avision AD130 je kompaktan i pristupačan skener dokumenata. Kombinirajući plošni skener s pogodnostima ADF-a od 50 stranica, Avision AD130 je kompaktno i pristupačno rješenje za skeniranje do 60slika u minuti (300 dpi)
0,00 (HRK)

Avision AD215 series

S duljinom od 11,8 inča i težinom od samo 1400 grama, Avision AD215 serija sadrži ugrađeni automatski ulagač dokumenata (ADF) i skener za kartice u kompaktnoj jedinici.
0,00 (HRK)

Avision AD215L

Avision AD215L ima ugrađeni automatski ulagač dokumenata (ADF) i skener za kartice u kompaktnoj jedinici. S inovativnim dizajnom pretinčanog ADF i prednje ladice, AD215L je lagan za korištenje i omogućava vam da skenirate dokument na bilo kojem radnom mjestu.
0,00 (HRK)

Avision AD230

Avision AD230 je brz, pouzdani i pristupačni skener koji skenira 40 stranica u minuti, te je brz, pouzdan i pristupačan, naročito za poslovne korisnike gdje je potrebno skeniranje plastičnih osobnih iskaznica, posjetnica, dokumenata ili drugih vrsta teških kartica. Kombinirajući obrnuti valjak i napredne tehnologije dovođenja papira, skener AD230 uravnotežuje brzinu s izuzetnom pouzdanost u širokom rasponu skeniranja.
0,00 (HRK)

Avision AD230U

Avision AD230U je brzi, pouzdani i pristupačni skener koji skenira 40 stranica u minuti, te je brz, pouzdan i pristupačan, naročito za poslovne korisnike gdje je potrebno skeniranje plastičnih osobnih iskaznica, posjetnica, dokumenata ili drugih vrsta teških kartica. Kombinirajući obrnuti valjak i napredne tehnologije dovođenja papira, skener AD230U uravnotežuje brzinu s izuzetnom pouzdanost u širokom rasponu skeniranja.
0,00 (HRK)

Avision AD240

Avision AD240 je brz, pouzdan i pristupačan obostrani skener koji skenira brzinom od 40 stranica u minuti (na rezoluciji od 300dpi). Posebno je pogodan za mjesta gdje postoji potreba za skeniranjem plastičnih ID kartica, posjetnica, dokumenta ili velike količine ostale dokumentacije. Kombinirajući preokrenuti valjak i tehnologiju naprednog uvlačenja papira, AD240 koristi veliku brzinu i iznimnu pouzdanost u širokom rasponu situacija.
0,00 (HRK)

Avision AD240S

Avision AD240S je brz, pouzdan i pristupačan skener koji skenira 40 stranica u minuti, jednostavan za skeniranje te je namjenjen poslovne korisnike gdje je potrebno skeniranje plastičnih osobnih iskaznica, posjetnica, dokumenata ili drugih vrsta teških kartica. Kombinirajući tehnologiju obrnutog valjka i napredne tehnologije uvlačenja papira, AD240S uravnotežuje brzu brzinu s izuzetnom pouzdanost u širokom rasponu skeniranja.
0,00 (HRK)

Avision AD240U

AD240U je brz, pouzdan i pristupačan skener za poslovne korisnike gdje je potrebno skeniranje plastičnih osobnih iskaznica, posjetnica, dokumenata ili drugih vrsta teških kartica. Kombinirajući napredne tehnologije uvlačenja papira, AD240U uravnotežuje brzinu s izuzetnom pouzdanost u širokom rasponu skeniranja.
0,00 (HRK)

Avision AD250

Avision AD250 je brz, pouzdan i pristupačan skener. S ugrađenom najsuvremenijom tehnologijom za obradu slike, Avision AD250 razgrađuje novi teren u performansama skeniranja, nudeći brzinu skeniranja dvostrukog ispisa do 160 slika u minuti u boji, sivim tonovima i jednobojno. Kombinirajući zaštitu papira i tehnologiju obrnutog valjka, AD250 koristi veliku brzinu i iznimnu pouzdanost u širokom rasponu situacija.
0,00 (HRK)

Avision AD250F

Nova generacija skenera dokumenata. Poboljšan s inovativnim značajkama, Avision AD250F nudi visoku propusnost od 80 str / min i 160 ipm u kompaktnom otisku, čime se štedi prostor i proračun. Za razliku od uobičajenih skenera koji služe samo za automatsko ulaganje papira i ne mogu prilagoditi nepravilne veličine i težine papira, AD250F skladno kombinira prednosti brzine brzog skeniranja ADF-a i praktičnost plošne jedinice u skladu s različitim zahtjevima kupca.
0,00 (HRK)

Avision AD260

Avision AD260 je brz, pouzdani i jednostavni skener. Ugrađen sa najsuvremenijom tehnologijom za obradu slike i USB 3.0 povezivanjem, AD260 omogućuje brzinu skeniranja od dvostruke brzine do 120 slika u minuti u boji, sivim tonovima i jednobojno (300 dpi). Kombinirajući obrnuti valjak i napredne tehnologije uvlačenja papira, AD260 uravnotežuje visoke performanse s izuzetnom pouzdanosti uvlačenja dokumenata.
0,00 (HRK)