Avision AD120S

Skener Avision AD120S je kompaktan i pristupačan skener dokumenata. Kombinirajući plošni skener s pogodnostima ADF-a od 35 stranica, Avision AD120S je kompaktno i pristupačno rješenje za skeniranje do 25 stranica u minuti (300 dpi)
Proizvođač: Avision
0,00 (HRK)

Avision AD120S

Kompaktan i pristupačan skener dokumenata

Skener Avision AD120S je kompaktan i pristupačan skener dokumenata. Kombinirajući plošni skener s pogodnostima ADF-a od 35 stranica, Avision AD120S je kompaktno i pristupačno rješenje za skeniranje do 25 stranica u minuti (300 dpi)

 

Detalji o proizvodu

Jednostavno skeniranje pritiskom na gumb

AD120S je jednostavan za korištenje putem LCD zaslona i gumba na ploči. Odabirom odredišta i pritiskom gumba "Skeniranje" možete skenirati dokument u pretraživi PDF, JPEG, BMP ili GIF format i slati skeniranu sliku na unaprijed programiranu destinaciju kao što je e-mail, pisač, aplikacija za uređivanje slika , ili čak poslužitelj za oblak kao što su Google disk, Dropbox, Evernote ili Microsoft SharePoint. Skeniranje je jednostavno!

Kompaktan i ekološki dizajn

AD120S ima kompaktan i prikladan dizajn jer koristi CIS tehnologiju koja zahtijeva manje prostora i LED svjetiljku kao izvor svjetlosti. LED svjetiljke imaju nižu potrošnju energije i dizajnirane su da traju koliko i životni vijek skenera, a njihova jaka svjetlost daje istinski osvjetljenje kako bi omogućila precizno snimanje u boji.

Automatsko obrezivanje više slika

Skener AD120S dolazi s prikladnom značajkom obrezivanja više slika. Uz ovu značajku moguće je postaviti različite veličine dokumenata kao što su fotografije, osobne iskaznice ili posjetnice na plošni uređaj, a skener može izrezati i stvoriti više slika prema izvornoj veličini dokumenata u jednom skeniranju.

Napredne postavke putem TWAIN upravljačkog programa

Za napredne korisnike koji žele kontrolirati postavke skeniranja i postižu najbolju kvalitetu slike, Avisionov AD120S može skenirati kroz Avisionovo napredno TWAIN korisničko sučelje iz TWAIN kompatibilne softverske aplikacije. Avisionovo TWAIN korisničko sučelje pruža različite korisne značajke za poboljšanje kvalitete slike, uključujući automatsko obrezivanje i otkrivanje boje, podudaranje boja, ispuštanje boje itd.

Snažan priloženi softver

Avision AD120S dolazi s TWAIN i ISIS upravljačkim programima, a sadrži paket snažnih softverskih aplikacija koje uključuju Avision Button Manager, AvScan X i Nuance PaperPort 14. Pomoću gumba Manager možete skenirati pretraživa PDF, JPEG, BMP ili GIF formatu, poslali skeniranu sliku na određeno odredište kao što je e-pošta, pisač ili neka druga aplikacija pritiskom na gumb. AVScan X i Nuance PaperPort su vrlo učinkoviti softver za obradu slike i upravljanje dokumentima koji vam pomažu u učinkovitijem usmjeravanju vašeg zadatka.

Značajke

Brzina skeniranja do 20 ppm u boji / 25 ppm jednobojno
Veličina jednostranog dokumenta 8.5 x 14 "
Jednostavna operacijska ploča
ADF maksimalni kapacitet od 35 stranica
Maksimalna optička rezolucija od 600 dpi
Ultrazvučno prepoznavanje više izvora omogućuje skeniranje više stranica neprekidno
Skeniranje dugih stranica do 36 " (200 dpi)
LED lampica ne zahtijeva prethodno zagrijavanje
Težina:4,3 kg

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Jednostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF + Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 35 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 25 stranica u minuti (ppm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 500 stranica