Avision AD125

Skener Avision AD125 je mali i brzi skener idealan za urede.Avision AD125 je mali, brz i skener u boji koji skenira dvostrane dokumente pri brzinama do 50 slika u minuti. Sa svojim visokim performansama Avision AD125 idealan je izbor za skeniranje vaših dokumenata u uredima.
Proizvođač: Avision
0,00 (HRK)

Avision AD125

Skener Avision AD125 je mali i brzi skener idealan za urede. Avision AD125 je mali, brz i skener u boji koji skenira dvostrane dokumente pri brzinama do 50 slika u minuti. Sa svojim visokim performansama Avision AD125 idealan je izbor za skeniranje vaših dokumenata u uredima.

Detalji o proizvodu

Napredno slikanje
Usprkos svojoj kompaktnoj veličini, Avision AD125 je spreman za skeniranje obostranih dokumenata u punoj boji pri velikoj brzini do 25 stranica u minuti i 50 ipm u 200 dpi zahvaljujući naprednom 50 listoplovnom automatskom uređaju za ulaganje dokumenata. Svaki model AD125 opremljen je CCD senzorom za skeniranje visoke kvalitete i kapaciteta od 50 listova ADF-a za učinkovitu serijsku skaniranje.

Jednostavno skeniranje pritiskom gumba
S Avisionovom nedavno razvijenom softverskom aplikacijom - Button Manager V2, skener vam omogućuje skeniranje završiti pritiskom gumba Skeniranje i slanje skenirane slike u određeno odredište, uključujući e-poštu, pisač, aplikaciju za uređivanje slika ili čak poslužitelj za oblak kao što je Google disk ili Microsoft SharePoint.

Brzina skeniranja do 25 PPM / 50 IPM pri 200 dpi
AD125 pruža brzu brzinu skeniranja od 25 stranica u minuti u jednostavnom načinu rada i 50 slika u minuti u načinu dvostranog ispisa pri 200 dpi u modu boja, pružajući istinski doživljaj digitalizacije.

Pouzdano rukovanje papirom
Robusni automatski ulagač dokumenata od 50 stranica s dužnicima od 3.000 stranica dnevno omogućuje Avision AD125 da se koristi u bilo kojoj aplikaciji koja zahtijeva česte skeniranje dokumenata.

Kompaktna veličina
Savršen dizajn na samo 308 x 156 x 145 mm (12,1 x 6,2 x 5,7 inča), AD125 se može udobno smjestiti u većini uredskih prostora.

      

Svjetlovodna LED tehnologija
Avision AD125 pruža izvrsne performanse, a dizajn istovremeno je ekološki. LED tehnologija ne zahtijeva vrijeme zagrijavanja i manja potrošnja energije bez generiranja žive pare kao i drugi tradicionalni skeneri pomoću tehnologije CCFL (hladna katodna fluorescentna svjetiljka).

Dovršite skeniranje jednostavnim pritiskom
Jednostavnim pritiskom gumba korisnici mogu jednostavno skenirati i slati slike u softver e-pošte, pisača, određene mape, omiljene softverske aplikacije, oblak poslužitelja kao što su Google disk ili Microsoft SharePoint u roku od sekunde bez dodatnog učenja.      

Rješenje za skeniranje visokih kvaliteta
Mali skenirani, kompaktni i pouzdani TRUE CCD skener je savršeno rješenje za skeniranje usluga recepcije, distribucije dokumenata, upravljanje poslovnim karticama ili digitaliziranje obiteljskih fotografija i računa. Uz visoku optičku razlučivost od 600 dpi i naprednu tehnologiju obrade slike, možete biti sigurni da se dokumenti mogu pretvoriti u najvišu kvalitetu slike.

Kompaktni ADF modul ima do 50 stranica
S dodatkom za automatsko umetanje dokumenata od 50 stranica, AD125 je u mogućnosti skenirati dokument bez prekida.

Snažan priloženi softver
Avision AD125 dolazi s TWAIN i ISIS upravljačkim programima, a sadrži paket snažnih softverskih aplikacija koje uključuju Avision Button Manager V2, AvScan 5.0 i ScanSoft PaperPort SE 14. Pomoću gumba Manager V2 možete izraditi pretražive PDF datoteke, skenirati i slati slike na e-poštu, pisače ili druga odredišta jednostavnim pritiskom gumba Skeniraj. AVScan V5 i ScanSoft PaperPort su vrlo učinkoviti softver za obradu slike i upravljanje dokumentima koji vam pomažu u učinkovitijem usmjeravanju vašeg zadatka.

 

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 50 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 25 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 50 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 4000 stranica