Avision AD125S

Skener Avision AD125S je mali, brz i pouzdan skener, savršen za skeniranje uredskih dokumenata.
Proizvođač: Avision
0,00 (HRK)

Avision AD125S

Skener Avision AD125S je mali, brz i pouzdan skener, savršen za skeniranje uredskih dokumenata. Radi se o malom i brzom skeneru koji skenira u boji i namjenjen je namijenjen radnoj površini koja skenira dokumente jednostrano po brzinama do 50 slika u minuti. Sa svojim visokim performansama i malim otiskom, Avision AD125S je idealan izbor za skeniranje uredskih dokumenata.

Detalji o proizvodu

Napredno slikanje

Unatoč kompaktnoj veličini, Avision AD125S spreman je za skeniranje jednostranih dokumenata u punoj boji pri velikoj brzini do 25 stranica u minuti zahvaljujući naprednom napravi za automatsko ulaganje od 50 listova. Svaki model AD125S opremljen je CCD senzorom za skeniranje visoke kvalitete i kapaciteta od 50 listova ADF-a za učinkovitu serijsku skaniranje.

Jednostavno skeniranje pritiskom gumba

S Avisionovom nedavno razvijenom softverskom aplikacijom - Button Manager V2, skener vam omogućuje skeniranje završiti pritiskom gumba Skeniranje i slanje skenirane slike u određeno odredište, uključujući e-poštu, pisač, aplikaciju za uređivanje slika ili čak poslužitelj za oblak kao što je Google disk ili Microsoft SharePoint.

Brzina skeniranja do 25 stranica u minuti

AD125S omogućuje brzu brzinu skeniranja od 25 stranica u minuti u jednostavnom načinu rada u načinu rada boja u boji od 200 dpi, pružajući istinski digitalizacijski doživljaj koji oduzima dah.

Pouzdano rukovanje papirom

Robusni automatski ulagač dokumenata od 50 stranica s dužinom od 4000 stranica dnevno omogućuje Avision AD125S da se koristi u bilo kojoj aplikaciji koja zahtijeva česte skeniranje dokumenata.

 

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 50 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 25 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 20 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 4000 stranica