Avision AD130

Skener Avision AD130 je kompaktan i pristupačan skener dokumenata. Kombinirajući plošni skener s pogodnostima ADF-a od 50 stranica, Avision AD130 je kompaktno i pristupačno rješenje za skeniranje do 60slika u minuti (300 dpi)
Proizvođač: Avision
0,00 (HRK)

Avision AD130

Kompaktan i pristupačan skener dokumenata

Skener Avision AD130 je kompaktan i pristupačan skener dokumenata. Kombinirajući plošni skener s pogodnostima ADF-a od 50 stranica, Avision AD130 je kompaktno i pristupačno rješenje za skeniranje do 60 slika u minuti (300 dpi). Kombinacija visoke produktivnosti i dostupnosti čini ovu seriju očiglednim izborom za smanjenje ukupnih troškova skeniranja.

Detalji o proizvodu

Jednostavno skeniranje pritiskom na gumb

Skener AD130 je jednostavan za korištenje putem LCD zaslona i gumba na ploči. Odabirom odredišta i pritiskom gumba "Skeniranje" možete skenirati dokument u pretraživi PDF, JPEG, BMP ili GIF format i slati skeniranu sliku na unaprijed programiranu destinaciju kao što je e-mail, pisač, aplikacija za uređivanje slika , ili čak poslužitelj za oblak kao što su Google disk, Dropbox, Evernote ili Microsoft SharePoint. Skeniranje je jednostavno!

Kompaktan i ekološki dizajn

AD130 ima kompaktan i prikladan dizajn jer koristi CIS tehnologiju koja zahtijeva manje prostora i LED svjetiljku kao izvor svjetlosti. LED svjetiljke imaju nižu potrošnju energije i dizajnirane su da traju koliko i životni vijek skenera, a njihova jaka svjetlost daje istinski osvjetljenje kako bi omogućila precizno snimanje u boji.

Automatsko obrezivanje više slika

Skener AD130 dolazi s prikladnom značajkom obrezivanja više slika. Uz ovu značajku moguće je postaviti različite veličine dokumenata kao što su fotografije, osobne iskaznice ili posjetnice na plošni uređaj, a skener može izrezati i stvoriti više slika prema izvornoj veličini dokumenata u jednom skeniranju.

Napredne postavke putem TWAIN upravljačkog programa

Za napredne korisnike koji žele kontrolirati postavke skeniranja i postižu najbolju kvalitetu slike, Avisionov AD130 može skenirati kroz Avisionovo napredno TWAIN korisničko sučelje iz TWAIN kompatibilne softverske aplikacije. Avisionovo TWAIN korisničko sučelje pruža različite korisne značajke za poboljšanje kvalitete slike, uključujući automatsko obrezivanje i otkrivanje boje, podudaranje boja, ispuštanje boje itd.

Snažan priloženi softver

Avision AD130 dolazi s TWAIN i ISIS upravljačkim programima, a sadrži paket snažnih softverskih aplikacija koje uključuju Avision Button Manager, AvScan X i Nuance PaperPort 14. Pomoću gumba Manager možete skenirati pretraživa PDF, JPEG, BMP ili GIF formatu, poslali skeniranu sliku na određeno odredište kao što je e-pošta, pisač ili neka druga aplikacija pritiskom na gumb. AVScan X i Nuance PaperPort su vrlo učinkoviti softver za obradu slike i upravljanje dokumentima koji vam pomažu u učinkovitijem usmjeravanju vašeg zadatka.

Značajke

Brzina skeniranja do 30 ppm / 60 ipm (jednobojno ili u boji)
Veličina dvostranog dokumenta 8.5 x 14 "
Jednostavna operacijska ploča
ADF maksimalni kapacitet od 50 stranica
Maksimalna optička rezolucija od 600 dpi
Ultrazvučno prepoznavanje više izvora omogućuje skeniranje više stranica neprekidno
Skeniranje dugih stranica do 120 " (200 dpi)
LED lampica ne zahtijeva prethodno zagrijavanje
Težina: 4,3 kg

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF + Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 50 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 30 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 60 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 3000 stranica