Avision AD215 series

S duljinom od 11,8 inča i težinom od samo 1400 grama, Avision AD215 serija sadrži ugrađeni automatski ulagač dokumenata (ADF) i skener za kartice u kompaktnoj jedinici.
Proizvođač: Avision
0,00 (HRK)

Avision AD215 series

Produktivni i fleksibilni skener


Serija AD215 je produktivna pri brzini skeniranja do 20 stranica u minuti i 40 ipm putem ugrađenog uređaja za automatsko umetanje dokumenata od 20 stranica i prilagodbe dokumenata do 14 ". Za snimanje slike visoke kvalitete, AD215 serija također uključuje posebnu prednju ladicu za rukovanje plastičnim osobnim iskaznicama, vozačkim dozvolama, pa čak i ispisanih kartica do 1,25 mm ili papira do pravne veličine (8,5 x 14 inča) i težine između 27 i 120 g / m2. Da biste fleksibilno upotrijebili svoj radni prostor, dokument ili kartice s jednom stranicom, one se mogu učitati ili u prednju ladicu, a mogu se izbaciti ili na istu ili na suprotnu stranu uređaja.

Jednostavno skeniranje pritiskom na gumb

S novo razvijenom softverskom aplikacijom Button Manager V2, serija AD215 pretražuju PDF, JPEG ili uredske aplikacije poput Worda ili Excela, samo pomoću gumba. Serija AD215 automatski prepoznaje veličinu svakog dokumenta, detektira i izravnava i prikazuje slike u pravilnoj orijentaciji. Osim toga, skenirana slika može se poslati izravno na određeno odredište, uključujući e-poštu, pisač, softver za uređivanje slika ili čak poslužitelj za oblak kao što je Google disk ili Microsoft SharePoint.

Prikladno mobilno skeniranje

Uz dodatni Wi-Fi modul, serije AD215 mogu se bežično povezati s vašim mobilnim uređajem. Također, mobilni uređaj može izravno poučavati skeniranje i dobiti skeniranu sliku.

Uključeno u paket

Serija Avision AD215 dolazi s TWAIN i ISIS upravljačkim programima, a sadrži paket snažnih softverskih aplikacija koje uključuju Avision Button Manager V2, AVScan X i Nuance PaperPort SE 14. Pomoću gumba Manager V2 možete stvoriti pretražive PDF datoteke, skenirati i slati slike na e-poštu, pisač ili druga odredišta jednostavnim pritiskom gumba Skeniraj. AVScan X i PaperPort su visoko učinkoviti softver za obradu slike i upravljanje dokumentima koji vam pomažu u učinkovitijem usmjeravanju vašeg zadatka.

Značajke

Brzina skeniranja do 20 stranica u minuti i 40 slika u minuti
Automatsko ulaganje dokumenata od 20 stranica (27 i 120 g / m2)
Prednji i stražnji ulagač za prihvaćanje ispisane kartice do 1,25 mm i papira do pravne veličine i težine između 27 i 413 g / m2 Automatsko rezanje i poravnavanje izvrtanja
Mogućnost skeniranja na poslužitelje za oblak putem gumba Manager V2 u paketu softvera
Mogućnost ljepljenja skenirane slike izravno u uređivač teksta putem gumba za upravljanje gumba Manager V2 u paketu
Ekološki prihvatljiva LED tehnologija
Skeniranje dugih stranica: 118 "(<300 dpi, boja)
Postavka za automatsko isključivanje

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 20 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 20 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 40 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 1000 stranica