Avision AD215L

Avision AD215L ima ugrađeni automatski ulagač dokumenata (ADF) i skener za kartice u kompaktnoj jedinici. S inovativnim dizajnom pretinčanog ADF i prednje ladice, AD215L je lagan za korištenje i omogućava vam da skenirate dokument na bilo kojem radnom mjestu.
Proizvođač: Avision
0,00 (HRK)

Avision AD215L

Skener za skeniranje serija

Avision AD215L ima ugrađeni automatski ulagač dokumenata (ADF) i skener za kartice u kompaktnoj jedinici. S inovativnim dizajnom pretinčanog ADF i prednje ladice, AD215L je lagan za korištenje i omogućava vam da skenirate dokument na bilo kojem radnom mjestu.

Detalji o proizvodu

Produktivni i fleksibilni

AD215L je produktivan pri brzini skeniranja do 20 stranica u minuti i 40 ipm putem ugrađenog uređaja za automatsko umetanje dokumenata od 20 stranica i prilagodbe dokumenata do 14 ". Za snimanje slike visoke kvalitete, AD215L također uključuje posebnu prednju ladicu za rukovanje plastičnim osobnim iskaznicama, vozačkim dozvolama, čak i otisnutih kartica do 1,25 mm ili papira do pravne veličine (8,5 x 14 inča) i težine između 27 i 120 g / m2. Da biste fleksibilno upotrijebili svoj radni prostor, dokument ili kartice s jednim stranicama mogu se učitati ili u prednju ladicu i mogu se izbaciti ili na istu ili na suprotnu stranu uređaja.

Jednostavno skeniranje pritiskom na gumb

Uz Avisionovu novo razvijenu softversku aplikaciju - Button Manager V2, AD215L skenira obje strane stranice izravno u PDF, pretraživi PDF, JPEG ili uredske aplikacije kao što su Word ili Excel® pritiskom na gumb. AD215L automatski prepoznaje veličinu svakog dokumenta, detektira i izravnava savijanje i prikazuje slike u pravilnoj orijentaciji. Osim toga, skenirana slika može se poslati izravno na određeno odredište, uključujući e-poštu, pisač, softver za uređivanje slika ili čak poslužitelj za oblak kao što je Google disk ili Microsoft SharePoint.

Snažan priloženi softver


Avision AD215L dolazi s TWAIN i ISIS upravljačkim programima, a sadrži paket snažnih softverskih aplikacija koje uključuju Avision Button Manager V2, AVScan X i Nuance PaperPort SE 14. Pomoću gumba Manager V2 možete izraditi pretražive PDF datoteke, skenirati i slati slike na e-poštu, pisače ili druga odredišta jednostavnim pritiskom gumba Skeniraj. AVScan X i PaperPort su visoko učinkoviti softver za obradu slike i upravljanje dokumentima koji vam pomažu u učinkovitijem usmjeravanju vašeg zadatka.

Značajke

Brzina skeniranja do 20 stranica u minuti i 40 slika u minuti
Uređaj za automatsko ulaganje dokumenata od 20 stranica (27 i 120 g / m2)
Prednji i stražnji ulagač za prihvaćanje ispisane kartice do 1,25 mm i papira do pravne veličine i težine između 27 i 413 g / m2
Automatsko rezanje i poravnavanje izvrtanja
Mogućnost skeniranja na poslužitelje za oblak putem gumba Manager V2 u paketu softvera
Mogućnost ljepljenja skenirane slike izravno u uređivač teksta putem gumba za upravljanje gumba Manager V2 u paketu
Ekološki prihvatljiva LED tehnologija
Skeniranje dugih stranica: 118 "(<300 dpi, boja)
Postavka za automatsko isključivanje

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 20 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 20 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 40 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 1000 stranica