Avision AD230

Avision AD230 je brz, pouzdani i pristupačni skener koji skenira 40 stranica u minuti, te je brz, pouzdan i pristupačan, naročito za poslovne korisnike gdje je potrebno skeniranje plastičnih osobnih iskaznica, posjetnica, dokumenata ili drugih vrsta teških kartica. Kombinirajući obrnuti valjak i napredne tehnologije dovođenja papira, skener AD230 uravnotežuje brzinu s izuzetnom pouzdanost u širokom rasponu skeniranja.
Proizvođač: Avision
0,00 (HRK)

Avision AD230

Brz, pouzdan i pristupačan skener

Avision AD230 je brz, pouzdani i pristupačni skener koji skenira 40 stranica u minuti, te je brz, pouzdan i pristupačan, naročito za poslovne korisnike gdje je potrebno skeniranje plastičnih osobnih iskaznica, posjetnica, dokumenata ili drugih vrsta teških kartica. Kombinirajući obrnuti valjak i napredne tehnologije dovođenja papira, skener AD230 uravnotežuje brzinu s izuzetnom pouzdanost u širokom rasponu skeniranja.

Detalji o proizvodu

Podržava dokument širine do 242 mm (9.5")

Skener AD230 ima jedinstven i inovativan dizajn u usporedbi s prethodnicima - mogućnost prilagodbe dokumenta veličine do 242 mm (9,5"). Proširena širina dokumenta od standardnih 8.5 do 9.5" čini AD230 konkurentnijom kako bi se prilagodila širokom rasponu dokumenata.

Obostrani skener pogodan za dokumenta i plastične kartice

Zahvaljujući naprednom pravocrtnom putu papira i tehnologiji obrade slike, mješovite serije dokumenata s različitim veličinama i težinama mogu se skenirati, prikladno obrezati i odstraniti.  Skener prihvaća sve dokumente od male veličine, npr. potvrde (50 x 50 mm / 2 "x 2") do velikih poslovnih dokumenata (240 x 356 mm / 9.5 "x 14"). Uređaj za automatsko umetanje dokumenata također je dovoljno robustan za ulaganje papira do 413 g / m2 (110 lb.) i ispisanih tvrdih kartica kao što su osobne iskaznice, kreditne kartice, vozačka dozvola i kartica zdravstvenog osiguranja do debljine 1,25 mm.

Obrnuti valjak povećava pouzdanost automatskog uvlakača dokumenata

Dizajniran s inovativnim reverznim valjkom za naprednu sposobnost razdvajanja papira, AD230 pruža izvanrednu pouzdanost automatskog uvlakača dokumenata i produktivnost rada te učinkovito smanjuje rizik od od istovremenog uvlačenja više dokumenata ili zastoja papira.

Ultrazvučna detekcija istovremenog uvlačenja više dokumenata

S ultrazvučnom detekcijom istovremenog uvlačenja više dokumenata, skener Vam omogućuje da postavite preklopljen papir detektiranjem debljine papira između dokumenata. Ultrazvučni funkcija može se isključiti prilikom skeniranja dokumenta s oznakama, ljepljivim bilješkama, ili s ljepljivom trakom. Ovaj inovativni dizajn sprečava istovremeno uvlačenja više dokumenata i učinkovito skenira dokumente različitih težina i debljina.

Kompaktan dizajn štedi prostor

Skener AD230 ima jedinstven i elegantan dizajn jer se ulazna i izlazna ladica za papir mogu presavijati ako nisu u uporabi. Ladica za papir također pomaže u zaštiti uređaja od prašine. Za razliku od glomaznih konvencionalnih skenera, tanak AD230 može se lako nositi i stati na stol bez preuzimanja velikog prostora.

Intuitivna tipka za skeniranje

Skener Avision AD230 je jednostavan za korištenje. Pomoću LCD zaslona i tipki na skeneru upravljanje je krajnje jednostavno. Odabirom vašeg odredišta i pritiskom gumba "Skeniranje" može se skenirati, a skenirana slika može biti poslana na određenu odredišnu aplikaciju kao što je e-pošta, pisač ili vaša povoljna softverska aplikacija za uređivanje slika. Do devet često korištenih postavki skeniranja i odredišta može se unaprijed postaviti za različite potrebe skeniranja.

Snažan priloženi softver

Skener AD230 dolazi s TWAIN i ISIS upravljačkim programima, te su u paketu s nizom snažnih softverskih aplikacija koje uključuju Avision Button Manager, AvScan X i ScanSoft PaperPort SE 14. Sa aplikacijom Button Manager, možete stvoriti ​​PDF koji se može pretraživati, skenirati i slati skenove (slike) na e-mail , pisač ili poslužitelje u oblaku kao što su Google DriveTM, Facebook ili Evernote® i to sve sa jednostavnim pritiskom na tipku. Aplikacije AVScan V5 i PaperPort su vrlo učinkovite u obradi slika i upravljanju dokumentima, te Vam pomažu da Vaše zadatke izvršite jednostavnije i učinkovitije.

Značajke

Brzo skeniranje od 40 str / min do 80 pmb u boji, sivim tonovima i crno-bijelim (300 dpi, A4)
Maksimalna širina dokumenta do 242 mm (9,5")
Dnevni radni ciklus do 6.000 listova
Robusni automatski ulagač dokumenata kapaciteta 80 stranica (A4: 80 g / m2, 20 lb.)
Automatsko obrezivanje i poravnanje (deskew) dokumenta s naprednom jedinicom za obradu slike kako bi se poboljšala brzina skeniranja
Tehnologija obrnutog valjka pruža izvanrednu pouzdanost automatskog uvlakača dokumenata
Skeniranje tvrdih i reljefnih kartica do 1,25 mm debljine u portretnom ili pejzažnom načinu uvlačenja dokumenata
Pritisnite i skeniranje na poslužitelj u oblaku putem Priloženog softvera Button Manager V2
Ekološki prihvatljiva LED tehnologija
Skeniranje dugih dokumenata do 3000 mm (<300 dpi, simplex) / 6000 mm (<200 dpi)
Postavka za automatsko isključivanje

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 80 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 40 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 80 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 6000