Avision AD240S

Avision AD240S je brz, pouzdan i pristupačan skener koji skenira 40 stranica u minuti, jednostavan za skeniranje te je namjenjen poslovne korisnike gdje je potrebno skeniranje plastičnih osobnih iskaznica, posjetnica, dokumenata ili drugih vrsta teških kartica. Kombinirajući tehnologiju obrnutog valjka i napredne tehnologije uvlačenja papira, AD240S uravnotežuje brzu brzinu s izuzetnom pouzdanost u širokom rasponu skeniranja.
Proizvođač: Avision
0,00 (HRK)

Avision AD240S

Brz, pouzdan i pristupačan skener

Avision AD240S je brz, pouzdan i pristupačan skener koji skenira 40 stranica u minuti, jednostavan za skeniranje te je namjenjen poslovne korisnike gdje je potrebno skeniranje plastičnih osobnih iskaznica, posjetnica, dokumenata ili drugih vrsta teških kartica. Kombinirajući tehnologiju obrnutog valjka i napredne tehnologije uvlačenja papira, AD240S uravnotežuje brzu brzinu s izuzetnom pouzdanost u širokom rasponu skeniranja.

 

Detalji o proizvodu

Podržava dokument širine do 242 x 356 mm (9.5 x 14")

Avision AD240S ima jedinstven i inovativan dizajn u usporedbi sa svojim prethodnicima - sposobnost prilagođavanja dokumentima širine do 242 x 356 mm (9.5 x 14"). Povećana podržana širina dokumenata iz standardnih 216 mm na 242 mm čini skener AD240S još konkurentnijim.

Jednostavan skener pogodan za dokumenta i plastične kartice

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i ravnom putu papira kroz skener, te tehnologije za obradu slika, moguće je skenirati mješovite serije dokumenata kod kojih varira veličina i težina. Skenirani dokumenti su na odgovarajući način obrezani, poravnani (deskew) i spremni za korištenje. Skener prihvaća sve dokumente od male veličine, npr. potvrde (50 x 50 mm / 2 "x 2") do velikih poslovnih dokumenata (240 x 256 mm / 9.5 "x 14"). Automatski uvlakač papira je također dovoljno robustan da ulaže papir do 413 g / m2 (110 lbs) i reljefne tvrde kartice, kao što su osobne iskaznice, kreditne kartice, vozačke dozvole i zdravstvene iskaznice do 1.25mm debljine.

Obrnuti valjak povećava pouzdanost automatskog uvlakača dokumenata

Dizajniran s inovativnom tehnologijom obrnutog valjka za napredne mogućnosti odvajanje papira, AD240S pruža izvanrednu pouzdanost automatskog uvlakača dokumenata i operativnu produktivnost, te učinkovito smanjuje rizik od istovremenog uvlačenja više dokumenata ili zastoja papira.

Ultrazvučna detekcija istovremenog uvlačenja više dokumenata

S ultrazvučnom detekcijom istovremenog uvlačenja više dokumenata, skener Vam omogućuje da postavite preklopljen papir detektiranjem debljine papira između dokumenata. Ultrazvučni funkcija može se isključiti prilikom skeniranja dokumenta s oznakama, ljepljivim bilješkama, ili s ljepljivom trakom. Ovaj inovativni dizajn sprečava istovremeno uvlačenja više dokumenata i učinkovito skenira dokumente različitih težina i debljina.

Kompaktan dizajn štedi prostor

Skener AD240S ima jedinstven i moderan dizajn kao i ulaznu i izlaznu ladicu za papir koja se može sklopiti kada nije u uporabi. Ladica za papir također pomaže u zaštiti uređaja od prašine. Za razliku od glomaznih konvencionalnih skenera, tanak AD240 može se jednostavno prenositi, te stane na stol bez zauzimanja puno prostora.

Intuitivna tipka za skeniranje

Skener Avision AD240S je jednostavan za korištenje. Pomoću LCD zaslona i tipki na skeneru upravljanje je krajnje jednostavno. Odabirom odredišta i pritiskom na tipku "Skeniraj", dokument se skenira, a skenirana slika može se poslati na Vašu određenu odredišnu aplikaciju kao što su e-mail, pisač ili aplikacija za obradu slika . Za različite potrebe skeniranja može se predefinirati do devet često korištenih postavki skeniranja.

Snažan priloženi softver

Avision AD240S dolazi s TWAIN i ISIS upravljačkim programima, a u paketu se nalaze i moćne softverske aplikacija koje uključuju Avision Button Manager, AvScan i PaperPort SE 14. Sa aplikacijom Button Manager, možete stvoriti ​​PDF koji se može pretraživati, skenirati i slati skenove (slike) na e-mail , pisač ili poslužitelje u oblaku kao što su Google DriveTM, Facebook ili Evernote® i to sve sa jednostavnim pritiskom na tipku. Aplikacije AVScan V5 i PaperPort su vrlo učinkovite u obradi slika i upravljanju dokumentima, te Vam pomažu da Vaše zadatke izvršite jednostavnije i učinkovitije.

Značajke

Brzina skeniranja do 40 stranica (300 dpi u boji, siva ili B & W)
Maksimalna širina dokumenta do 242mm (9.5 ")
Dnevni radni ciklus do 6.000 listova
Robusni automatski ulagač dokumenata kapaciteta 80-stranica (75 g / m2, 20 lb)
Automatsko obrezivanje i poravnanje (deskew) dokumenta s naprednom jedinicom za obradu slike kako bi se poboljšala brzina skeniranja
Tehnologija obrnutog valjka pruža izvanrednu pouzdanost automatskog uvlakača dokumenata
Skeniranje tvrdih i reljefnih kartica do 1,25 mm debljine u portretnom ili pejzažnom načinu uvlačenja dokumenata
Pritisnite i skeniranje na poslužitelj u oblaku putem Priloženog softvera Button Manager V2
Ekološki prihvatljiva LED tehnologija
Skeniranje dugih dokumenata do 300 cm (<300 dpi, jednostrano)
Postavka za automatsko isključivanje

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Jednostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 80 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 60 stranica u minuti (ppm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 6000