Avision AD240U

AD240U je brz, pouzdan i pristupačan skener za poslovne korisnike gdje je potrebno skeniranje plastičnih osobnih iskaznica, posjetnica, dokumenata ili drugih vrsta teških kartica. Kombinirajući napredne tehnologije uvlačenja papira, AD240U uravnotežuje brzinu s izuzetnom pouzdanost u širokom rasponu skeniranja.
Proizvođač: Avision
0,00 (HRK)

Podržava dokument veličine do 242 x 356 mm (9,5 x 14 inča)

AD240U ima jedinstven i inovativan dizajn u usporedbi s prethodnicima - sposobnost prilagodbe dokumenta veličine do 242 x 356 mm (9,5 x 14 inča). Proširena širina dokumenta od standardnih 216 mm do 242 mm čini AD240U konkurentnijim kako bi odgovarala širokom rasponu dokumenata.

Duplex skener prikladan za dokumente i kartice

Zahvaljujući naprednom pravocrtnom putu papira i tehnologiji obrade slike, mješovite serije dokumenata s različitim veličinama i težinama mogu se skenirati, prikladno odrezati, odstraniti i spremni su za upotrebu. Veličina skeniranja prihvaća papir iz potvrda (50 x 50 mm / 2 "x 2") u poslovnu dokumentaciju (242 x 256 mm / 9,5 x 14 inča). Uređaj za automatsko umetanje dokumenata također je dovoljno robustan za ulaganje papira do 413 g / m2 (110 lb.) i ispisanih tvrdih kartica kao što su osobne iskaznice, kreditne kartice, vozačka dozvola i kartica zdravstvenog osiguranja do debljine 1,25 mm.

Preokrenuti valjak povećava pouzdanost uvlačenja

Dizajniran s inovativnim reverznim valjkom za naprednu sposobnost razdvajanja papira, AD240U pruža izvanrednu sigurnost hranjenja i operativnu produktivnost učinkovito smanjujući rizik od višestrukog unošenja ili zaglavljivanja papira.

 
Tehnologija zaštite papira

Napredna tehnologija za zaštitu papira štiti vrijedan papir od naboranja ili razbijanja zaustavljanjem postupka skeniranja kada se otkrije nagnuta stranica.


Ultrazvučna detekcija više hrane

S ultrazvučnom sposobnošću detekcije više izvora napajanja, skener vam omogućuje postavljanje preklopljenog papira otkrivanjem debljine papira između dokumenata. Ultrazvučna funkcija može se isključiti prilikom skeniranja dokumenta s naljepnicama, ljepljivim bilješkama ili snimljenim primitcima. Ovaj inovativni dizajn sprječava dvostruko hranjenje i učinkovito skenira dokumente različite težine ili debljine.


Kompaktni dizajn za spremanje prostora

AD240U ima jedinstven i elegantan dizajn jer se ulazna i izlazna ladica za papir mogu presavijati ako nisu u uporabi. Ladica za papir također pomaže u zaštiti uređaja od prašine. Za razliku od glomaznih konvencionalnih skenera, tanak AD240U može se lako nositi i stati na stol bez preuzimanja velikog prostora.

Visoki volumen dnevnog ciklusa rada

Skener se može koristiti za skeniranje do 6000 stranica dnevno putem automatskog ulagača dokumenata od 100 stranica. Podaci ukazuju da je ovaj skener dizajniran za skeniranje dokumenata u bilo kojoj aplikaciji koja zahtijeva česte skeniranje dokumenata i tvrdih kartica.


Intuitivno skeniranje gumba

AD240U je jednostavan za korištenje putem LCD zaslona i gumba na ploči. Odabirom vašeg odredišta i pritiskom gumba "Skeniranje" možete skenirati, a skenirana slika može biti poslana na određenu odredišnu aplikaciju kao što je e-pošta, pisač ili vaša povoljna softverska aplikacija za uređivanje slika. Do devet često korištenih postavki skeniranja i odredišta može se unaprijed postaviti za različite potrebe skeniranja.


Skeniranje izravno preko oblaka putem Upravitelja gumba V2

AD240U dolazi s TWAIN i ISIS upravljačkim programima, te su u paketu s nizom snažnih softverskih aplikacija koje uključuju Avision Button Manager, AvScan i ScanSoft PaperPort SE 14. Pomoću gumba Manager možete stvoriti pretražive PDF datoteke, skenirati i slati slike na e- pošte, pisača ili oblaka kao što su Google DriveTM, FaceBook ili Evernote®, samo jednostavnim pritiskom gumba. AVScan V5 i ScanSoft PaperPort su vrlo učinkoviti softver za obradu slike i upravljanje dokumentima koji vam pomažu u učinkovitijem usmjeravanju vašeg zadatka.

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 100 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 60 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 120 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 6000