Avision AD250

Avision AD250 je brz, pouzdan i pristupačan skener. S ugrađenom najsuvremenijom tehnologijom za obradu slike, Avision AD250 razgrađuje novi teren u performansama skeniranja, nudeći brzinu skeniranja dvostrukog ispisa do 160 slika u minuti u boji, sivim tonovima i jednobojno. Kombinirajući zaštitu papira i tehnologiju obrnutog valjka, AD250 koristi veliku brzinu i iznimnu pouzdanost u širokom rasponu situacija.
Proizvođač: Avision
0,00 (HRK)

Avision AD250

Brz, pouzdan i pristupačan skener

Avision AD250 je brz, pouzdan i pristupačan skener. S ugrađenom najsuvremenijom tehnologijom za obradu slike, Avision AD250 razgrađuje novi teren u performansama skeniranja, nudeći brzinu skeniranja dvostrukog ispisa do 160 slika u minuti u boji, sivim tonovima i jednobojno. Kombinirajući zaštitu papira i tehnologiju obrnutog valjka, AD250 koristi veliku brzinu i iznimnu pouzdanost u širokom rasponu situacija.


Detalji o proizvodu

Podržava dokument širine do 242 x 356 mm (9.5 x 14")

Avision AD240 ima jedinstven i inovativan dizajn u usporedbi sa svojim prethodnicima - sposobnost prilagođavanja dokumentima širine do 242 x 356 mm (9.5 x 14"). Povećana podržana širina dokumenata iz standardnih 216 mm na 242 mm čini skener AD250 još konkurentnijim.

Obostrani skener pogodan za dokumenta i plastične kartice

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i ravnom putu papira kroz skener, te tehnologije za obradu slika, moguće je skenirati mješovite serije dokumenata kod kojih varira veličina i težina. Skenirani dokumenti su na odgovarajući način obrezani, poravnani (deskew) i spremni za korištenje. Skener prihvaća sve dokumente od male veličine, npr. potvrde (50 x 50 mm / 2 "x 2") do velikih poslovnih dokumenata (240 x 356 mm / 9.5 "x 14"). Automatski uvlakač papira je također dovoljno robustan da ulaže papir do 413 g / m2 (110 lbs) i reljefne tvrde kartice, kao što su osobne iskaznice, kreditne kartice, vozačke dozvole i zdravstvene iskaznice do 1.25mm debljine.

Obrnuti valjak povećava pouzdanost automatskog uvlakača dokumenata

Dizajniran s inovativnom tehnologijom obrnutog valjka za napredne mogućnosti odvajanje papira, AD240 pruža izvanrednu pouzdanost automatskog uvlakača dokumenata i operativnu produktivnost, te učinkovito smanjuje rizik od istovremenog uvlačenja više dokumenata ili zastoja papira.

Obrnuti valjak povećava pouzdanost uvlačenja dokumenata

Dizajniran s inovativnim obrnutim valjkom za naprednu sposobnost razdvajanja papira, AD250 pruža izvanrednu sigurnost uvlaćenja i produktivnost rada te učinkovito smanjujuje rizik od višestrukog unošenja ili zaglavljivanja papira.

Tehnologija zaštite papira

Napredna tehnologija za zaštitu papira štiti vrijedan papir od naboranja zaustavljanjem postupka skeniranja kada se otkrije presavinuta stranica.

Ultrazvučna detekcija istovremenog uvlačenja više dokumenata

S ultrazvučnom detekcijom istovremenog uvlačenja više dokumenata, skener Vam omogućuje da postavite preklopljen papir detektiranjem debljine papira između dokumenata. Ultrazvučni funkcija može se isključiti prilikom skeniranja dokumenta s oznakama, ljepljivim bilješkama, ili s ljepljivom trakom. Ovaj inovativni dizajn sprečava istovremeno uvlačenja više dokumenata i učinkovito skenira dokumente različitih težina i debljina.

Kompaktan dizajn štedi prostor

Skener AD250 ima jedinstven i moderan dizajn kao i ulaznu i izlaznu ladicu za papir koja se može sklopiti kada nije u uporabi. Ladica za papir također pomaže u zaštiti uređaja od prašine. Za razliku od glomaznih konvencionalnih skenera, tanak AD240 može se jednostavno prenositi, te stane na stol bez zauzimanja puno prostora.

Intuitivna tipka za skeniranje

Skener Avision AD250 je jednostavan za korištenje. Pomoću LCD zaslona i tipki na skeneru upravljanje je krajnje jednostavno. Odabirom odredišta i pritiskom na tipku "Skeniraj", dokument se skenira, a skenirana slika može se poslati na Vašu određenu odredišnu aplikaciju kao što su e-mail, pisač ili aplikacija za obradu slika . Za različite potrebe skeniranja može se predefinirati do devet često korištenih postavki skeniranja.

Snažan priloženi softver

Avision AD240 dolazi s TWAIN i ISIS upravljačkim programima, a u paketu se nalaze i moćne softverske aplikacija koje uključuju Avision Button Manager, AvScan i PaperPort SE 14. Sa aplikacijom Button Manager, možete stvoriti ​​PDF koji se može pretraživati, skenirati i slati skenove (slike) na e-mail , pisač ili poslužitelje u oblaku kao što su Google DriveTM, Facebook ili Evernote® i to sve sa jednostavnim pritiskom na tipku. Aplikacije AVScan V5 i PaperPort su vrlo učinkovite u obradi slika i upravljanju dokumentima, te Vam pomažu da Vaše zadatke izvršite jednostavnije i učinkovitije.

Visoki volumen dnevnog ciklusa rada

Skener se može koristiti za skeniranje do 10.000 stranica dnevno putem automatskog ulagača dokumenata od 100 stranica. Podaci ukazuju da je ovaj skener dizajniran za skeniranje dokumenata u bilo kojoj aplikaciji koja zahtijeva česte skeniranje dokumenata i tvrdih kartica.

Skeniranje izravno putem Button Managera V2

AD250 dolazi s TWAIN i ISIS upravljačkim programima, te su u paketu s nizom moćnih softverskih aplikacija koje uključuju Avision Button Manager, AVScan X i PaperPort SE 14. Pomoću gumba Manager možete stvoriti pretražive PDF datoteke, skenirati i poslati slike na e- pošte, pisača ili oblaka kao što su Google DriveTM, FaceBook ili Evernote®, samo jednostavnim pritiskom gumba. AVScan X i PaperPort su visoko učinkoviti softver za obradu slike i upravljanje dokumentima koji vam pomažu u učinkovitijem usmjeravanju vašeg zadatka.

Značajke

Brzo skeniranje u boji, sivim tonovima i crno-bijelo (200 dpi u boji)
Maksimalna širina dokumenta do 242mm (9.5 ")
Dnevni radni ciklus do 10.000 listova
Robusni automatski ulagač dokumenata kapaciteta 100-stranica (75 g / m2, 20 lb)
Automatsko obrezivanje i poravnanje (deskew) dokumenta s naprednom jedinicom za obradu slike kako bi se poboljšala brzina skeniranja
Tehnologija obrnutog valjka pruža izvanrednu pouzdanost automatskog uvlakača dokumenata
Skeniranje tvrdih i reljefnih kartica do 1,25 mm debljine u portretnom ili pejzažnom načinu uvlačenja dokumenata
Pritisnite i skeniranje na poslužitelj u oblaku putem Priloženog softvera Button Manager V2
Ekološki prihvatljiva LED tehnologija
Skeniranje dugih dokumenata do 3000 mm(118 ") (300 dpi)
Postavka za automatsko isključivanje

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 100 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 80 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 160 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 10000 stranica