Avision AD260F

Profesionalni skener dokumenata Poboljšan s inovativnim značajkama, Avision AD260F nudi visoku propusnost od 70 ppm i 140 ipm u kompaktnom otisku, čime se štedi prostor i proračun. Za razliku od uobičajenih skenera koji služe samo za automatsko ulaganje papira i ne mogu prilagoditi nepravilne veličine i težine papira, AD260F skladno kombinira prednosti brzine brzog skeniranja ADF-a i praktičnost plošnog uređaja da zadovolji različite zahtjeve kupca.
Proizvođač: Avision
0,00 (HRK)

Avision AD260F

Profesionalni skener dokumenata

Poboljšan s inovativnim značajkama, Avision AD260F nudi visoku propusnost od 70 ppm i 140 ipm u kompaktnom otisku, čime se štedi prostor i proračun. Za razliku od uobičajenih skenera koji služe samo za automatsko ulaganje papira i ne mogu prilagoditi nepravilne veličine i težine papira, AD260F skladno kombinira prednosti brzine brzog skeniranja ADF-a i praktičnost plošnog uređaja da zadovolji različite zahtjeve kupca.

 

Detalji o proizvodu

Podržava dokument širine do 242 x 356 mm (9.5 x 14")

Skener AD260F ima jedinstven i inovativan dizajn u usporedbi s prethodnicima - mogućnost prilagodbe dokumenta veličine do 242 x 356 mm (9,5 x 14"). Proširena širina dokumenta od standardnih 216 mm do 242 mm čini AD260F konkurentnijom kako bi se prilagodila širokom rasponu dokumenata.

Obrnuti valjak povećava pouzdanost automatskog uvlakača dokumenata

Dizajniran s inovativnim reverznim valjkom za naprednu sposobnost razdvajanja papira, AD260F pruža izvanrednu pouzdanost automatskog uvlakača dokumenata i produktivnost rada te učinkovito smanjuje rizik od od istovremenog uvlačenja više dokumenata ili zastoja papira.

Tehnologija zaštite papira

Napredna tehnologija za zaštitu papira štiti vrijedan papir od naboranja ili razbijanja zaustavljanjem postupka skeniranja kada se otkrije nagnuta stranica.

Obostrani skener pogodan za dokumenta i plastične kartice

Zahvaljujući naprednom pravocrtnom putu papira i tehnologiji obrade slike, mješovite serije dokumenata s različitim veličinama i težinama mogu se skenirati, prikladno obrezati i odstraniti.  Skener prihvaća sve dokumente od male veličine, npr. potvrde (50 x 50 mm / 2 "x 2") do velikih poslovnih dokumenata (240 x 356 mm / 9.5 "x 14"). Uređaj za automatsko umetanje dokumenata također je dovoljno robustan za ulaganje papira do 400 g / m2 (110 lb.) i ispisanih tvrdih kartica kao što su osobne iskaznice, kreditne kartice, vozačka dozvola i kartica zdravstvenog osiguranja do debljine 1,25 mm.

Automatsko obrezivanje više slika

Skener AD130 dolazi s prikladnom značajkom obrezivanja više slika. Uz ovu značajku moguće je postaviti različite veličine dokumenata kao što su fotografije, osobne iskaznice ili posjetnice na plošni uređaj, a skener može izrezati i stvoriti više slika prema izvornoj veličini dokumenata u jednom skeniranju.

Svjetlovodna LED tehnologija

AD250F ​​pruža veliku propusnost i izvrsne performanse. Međutim, istodobno je i ekološki. LED tehnologija ne zahtijeva vrijeme zagrijavanja i manja potrošnja energije bez generiranja žive pare kao i drugi tradicionalni skeneri pomoću tehnologije CCFL (hladna katodna fluorescentna svjetiljka).

Visoki volumen dnevnog ciklusa rada

Skener se može koristiti za skeniranje do 10.000 stranica dnevno putem automatskog ulagača dokumenata od 100 stranica. Podaci ukazuju da je ovaj skener dizajniran za skeniranje dokumenata u bilo kojoj aplikaciji koja zahtijeva česte skeniranje dokumenata i tvrdih kartica.

Snažan priloženi softver

Avision AD250F dolazi s TWAIN i ISIS upravljačkim programima, a sadrži paket snažnih softverskih aplikacija koje uključuju Avision Button Manager, AvScan X i PaperPort 14SE. Pomoću gumba Manager možete skenirati pretraživa PDF, JPEG, BMP ili GIF formatu, poslali skeniranu sliku na određeno odredište kao što je e-pošta, pisač ili neka druga aplikacija pritiskom na gumb. AVScan X i PaperPort su vrlo učinkoviti softver za obradu slike i upravljanje dokumentima koji vam pomažu u učinkovitijem usmjeravanju vašeg zadatka.

Značajke

Skeniranje obostranog dokumenta u boji do određene veličine
Brzo skeniranje do 60 str / min do 120 slika u minuti (300 dpi, A4, boja, sivo i crno-bijelo)
Detekcija ultrazvučnog višestrukog uvlaćenja papira
Ekološki prihvatljiva LED tehnologija
Robusni automatski ulagač dokumenata kapaciteta 100 stranica (A4: 80 g / m2, 20 lb.)
Tehnologija obrnutog valjka pruža izvanrednu pouzdanost automatskog uvlakača dokumenata
Ekološki prihvatljiva LED tehnologija
Skeniranje dugih dokumenata do 600 cm (236 ")
Postavka za automatsko isključivanje

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF + Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 200 stranica
Sučelje USB 3.0
Brzina skeniranja - jednostrano 70 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 140 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 10000 stranica