Avision AD280

Skener Avision AD280 je brzi, pouzdani i jednostavan skener s velikim LCD zaslonom. S ugrađenom najsuvremenijom tehnologijom za obradu slike i USB 3.0 povezivanjem, Avision AD280 razbija novi teren u performansama skeniranja, nudeći brzinu skeniranja dvostrukog ispisa do 160 slika u minuti u boji, u sivim tonovima i jednobojno. Kombinirajući zaštitu papira i tehnologije obrnutog valjka, AD280 uravnotežuje visoke performanse uz izuzetnu pouzdanost uvlačenja papira u raznim situacijama skeniranja.
Proizvođač: Avision
0,00 (HRK)

Avision AD280

Brz, pouzdan i jednostavan skener

Skener Avision AD280 je brzi, pouzdani i jednostavan skener s velikim LCD zaslonom. S ugrađenom najsuvremenijom tehnologijom za obradu slike i USB 3.0 povezivanjem, Avision AD280 razbija novi teren u performansama skeniranja, nudeći brzinu skeniranja dvostrukog ispisa do 160 slika u minuti u boji, u sivim tonovima i jednobojno. Kombinirajući zaštitu papira i tehnologije obrnutog valjka, AD280 uravnotežuje visoke performanse uz izuzetnu pouzdanost uvlačenja papira u raznim situacijama skeniranja.


Detalji o proizvodu

Podržava dokument širine do 242 mm (9.5 ")

Avision AD260 ima jedinstven i inovativan dizajn u usporedbi sa svojim prethodnicima - sposobnost prilagođavanja dokumentima širine do 242mm (9.5 "). Povećana podržana širina dokumenata iz standardnih 216 mm na 242 mm čini skener AD260 još konkurentnijim.

Obostrani skener pogodan za dokumenta i plastične kartice

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i ravnom putu papira kroz skener, te tehnologije za obradu slika, moguće je skenirati mješovite serije dokumenata kod kojih varira veličina i težina. Skenirani dokumenti su na odgovarajući način obrezani, poravnani (deskew) i spremni za korištenje. Skener prihvaća sve dokumente od male veličine, npr. potvrde (50 x 50 mm / 2 "x 2") do velikih poslovnih dokumenata (240 x 356 mm / 9.5 "x 14"). Automatski uvlakač papira je također dovoljno robustan da ulaže papir do 400 g / m2 (110 lbs) i reljefne tvrde kartice, kao što su osobne iskaznice, kreditne kartice, vozačke dozvole i zdravstvene iskaznice do 1.25mm debljine.

Tehnologija zaštite papira

Napredna tehnologija za zaštitu papira štiti vrijedan papir od naboranja zaustavljanjem postupka skeniranja kada se otkrije presavinuta stranica.

Obrnuti valjak povećava pouzdanost automatskog uvlakača dokumenata

Dizajniran s inovativnom tehnologijom obrnutog valjka za napredne mogućnosti odvajanje papira, AD260 pruža izvanrednu pouzdanost automatskog uvlakača dokumenata i operativnu produktivnost, te učinkovito smanjuje rizik od istovremenog uvlačenja više dokumenata ili zastoja papira.

Ultrazvučna detekcija istovremenog uvlačenja više dokumenata

S ultrazvučnom detekcijom istovremenog uvlačenja više dokumenata, skener Vam omogućuje da postavite preklopljen papir detektiranjem debljine papira između dokumenata. Ultrazvučni funkcija može se isključiti prilikom skeniranja dokumenta s oznakama, ljepljivim bilješkama, ili s ljepljivom trakom. Ovaj inovativni dizajn sprečava istovremeno uvlačenja više dokumenata i učinkovito skenira dokumente različitih težina i debljina.

Kompaktan dizajn štedi prostor

Skener AD280 ima jedinstven i moderan dizajn kao i ulaznu i izlaznu ladicu za papir koja se može sklopiti kada nije u uporabi. Ladica za papir također pomaže u zaštiti uređaja od prašine. Za razliku od glomaznih konvencionalnih skenera, tanak AD280 može se jednostavno prenositi, te stane na stol bez zauzimanja puno prostora.

Veliki LCD zaslon

AD260 je jednostavan za korištenje zahvaljujući poboljšanom LCD zaslonu koji omogućuje prikaz u 128 x 32 točaka (16 * 4 znaka). Odabirom vašeg odredišta i pritiskom gumba "Skeniranje" možete skenirati, a skenirana slika može biti poslana na određenu odredišnu aplikaciju kao što je e-pošta, pisač ili povoljna softverska aplikacija za uređivanje slika.

Snažan priloženi softver

AD280 dolazi s TWAIN i ISIS upravljačkim programima, te su u paketu s nizom snažnih softverskih aplikacija koje uključuju Avision Button Manager, AvScan 5.0 i ScanSoft PaperPort SE 14. Sa aplikacijom Button Manager, možete stvoriti ​​PDF koji se može pretraživati, skenirati i slati skenove (slike) na e-mail ili pisače i to sve sa jednostavnim pritiskom na tipku. Aplikacije AVScan V5 i PaperPort su vrlo učinkovite u obradi slika i upravljanju dokumentima, te Vam pomažu da Vaše zadatke izvršite jednostavnije i učinkovitije.

Značajke

Brzina skeniranja od 80 st. 160 ipm u boji, sivim tonovima i jednobojno (300 dpi)
Maksimalna širina dokumenta do 242mm (9.5 ")
Dnevni radni ciklus do 10.000 listova
Robusni automatski ulagač dokumenata kapaciteta 100-stranica
Automatsko obrezivanje i poravnanje (deskew) dokumenta s naprednom jedinicom za obradu slike kako bi se poboljšala brzina skeniranja
Najnovija USB 3.0 povezivost za bolju brzinu prijenosa
Tehnologija obrnutog valjka pruža izvanrednu pouzdanost automatskog uvlakača dokumenata
Skeniranje tvrdih i reljefnih kartica do 1,25 mm debljine u portretnom ili pejzažnom načinu uvlačenja dokumenata
Pritisnite i skeniranje na poslužitelj u oblaku putem Priloženog softvera Button Manager V2
Ekološki prihvatljiva LED tehnologija
Skeniranje dugih dokumenata do 6000 mm (236 ")
Postavka za automatsko isključivanje

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 100 stranica
Sučelje USB 3.0
Brzina skeniranja - jednostrano 80 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 160 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 10000 stranica