Avision AD280F

Skener Avision AD280F je profesionalni skener dokumenata koji s poboljšanim inovativnim značajkama, nudi visoku propusnost od 80 str / min i 160 ipm u kompaktnom otisku, čime se šteti prostor i proračun.
Proizvođač: Avision
0,00 (HRK)

Avision AD280F

Profesionalni skener dokumenata

Skener Avision AD280F je profesionalni skener dokumenata koji s poboljšanim inovativnim značajkama, nudi visoku propusnost od 80 str / min i 160 ipm u kompaktnom otisku, čime se šteti prostor i proračun. Za razliku od uobičajenih skenera koji služe samo za automatsko uvlačenje papira i ne mogu prilagoditi nepravilne veličine i težine papira, AD280F skladno kombinira prednosti brzine brzog skeniranja ADF-a i praktičnost plošne jedinice u skladu s različitim zahtjevima kupca.

 

Detalji o proizvodu

 

Podržava dokument širine do 242 x 356 mm (9.5 x 14")

Avision AD280F ima jedinstven i inovativan dizajn u usporedbi sa svojim prethodnicima - sposobnost prilagođavanja dokumentima širine do 242 356 mm (9.5 x 14"). Povećana podržana širina dokumenata iz standardnih 216 mm na 242 mm čini skener AD280F još konkurentnijim.

Obostrani skener pogodan za dokumenta i plastične kartice

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji i ravnom putu papira kroz skener, te tehnologije za obradu slika, moguće je skenirati mješovite serije dokumenata kod kojih varira veličina i težina. Skenirani dokumenti su na odgovarajući način obrezani, poravnani (deskew) i spremni za korištenje. Skener prihvaća sve dokumente od male veličine, npr. potvrde (50 x 50 mm / 2 "x 2") do velikih poslovnih dokumenata (240 x 356 mm / 9.5 "x 14"). Automatski uvlakač papira je također dovoljno robustan da ulaže papir do 400 g / m2 (110 lbs) i reljefne tvrde kartice, kao što su osobne iskaznice, kreditne kartice, vozačke dozvole i zdravstvene iskaznice do 1.40 mm debljine.

Tehnologija zaštite papira

Napredna tehnologija za zaštitu papira štiti vrijedan papir od naboranja zaustavljanjem postupka skeniranja kada se otkrije presavinuta stranica.

Obrnuti valjak povećava pouzdanost automatskog uvlakača dokumenata

Dizajniran s inovativnom tehnologijom obrnutog valjka za napredne mogućnosti odvajanje papira, AD280F pruža izvanrednu pouzdanost automatskog uvlakača dokumenata i operativnu produktivnost, te učinkovito smanjuje rizik od istovremenog uvlačenja više dokumenata ili zastoja papira.

Automatsko obrezivanje višestrukih slika

Skener dolazi s prikladnom značajkom obrezivanja više slika. Uz ovu značajku moguće je postaviti različite veličine dokumenata kao što su fotografije, osobne iskaznice ili posjetnice na plošni uređaj, a skener može izrezati i stvoriti više slika prema izvornoj veličini dokumenata u jednom skeniranju.

Svjetlovodna LED tehnologija

Skener AD280F pruža visoki protok i izvrsne performanse. Međutim, istodobno je ekološki osvješten. LED tehnologija ne zahtijeva vrijeme zagrijavanja i manja potrošnja energije bez generiranja žive pare kao i drugi tradicionalni skeneri pomoću tehnologije CCFL (hladna katodna fluorescentna svjetiljka).

Visoki volumen dnevnog ciklusa rada

Skener se može koristiti za skeniranje do 10.000 stranica dnevno putem automatskog ulagača dokumenata od 100 stranica. Podaci ukazuju da je ovaj skener dizajniran za skeniranje dokumenata u bilo kojoj aplikaciji koja zahtijeva česte skeniranje dokumenata i tvrdih kartica.

Snažan priloženi softver

Skener AD280F dolazi s TWAIN i ISIS upravljačkim programima, te su u paketu s nizom moćnih softverskih aplikacija koje uključuju Avision Button Manager, AVScan X i PaperPort 14SE. Pomoću gumba Upravitelj gumba možete skenirati pretraživi PDF, JPEG, BMP ili GIF format datoteke, spremiti u mapu na računalu i skenirati na e-poštu, aplikaciju za uređivanje slika ili čak aplikaciju za oblak kao što je Google disk ili Microsoft SharePoint pritiskom gumba. AVScan X i PaperPort su visoko učinkoviti softver za obradu slike i upravljanje dokumentima koji vam pomažu u učinkovitijem usmjeravanju vašeg zadatka.

Značajke

Brzina skeniranja od 80 st. 160 ipm u boji, sivim tonovima i jednobojno (300 dpi)
Tehnologija obrnutog valjka pruža izvanrednu pouzdanost automatskog uvlakača dokumenata
Ultrazvučno detektiranje višenamjenskog uvlaćenja dokumenata
Ekološki prihvatljiva LED tehnologija
Robusni automatski ulagač dokumenata kapaciteta 100-stranica
Jednostavno skeniranje dokumenta
Skeniranje dugih dokumenata do 6000 mm (236 ")
Postavka za automatsko isključivanje

 

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF + Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 100 stranica
Sučelje USB 3.0
Brzina skeniranja - jednostrano 80 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 160 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 10000 stranica