Avision AD8120

Avision AD8210 je visokokvalitetni proizvodni skener s robusnim automatskim ulagačem papira od 500 stranica i plamenom brzinom skeniranja do 120 ppm / 240 ipm u boji, sivim tonovima i jednobojno. Kombinirajući tehnologiju za zaštitu papira i trostruku ultrazvučnu mogućnost otkrivanja dvostrukog napajanja, AD8120 pruža izvanrednu sigurnost napajanja kako bi se povećala produktivnost skeniranja u maloj jedinici.
Proizvođač: Avision
0,00 (HRK)

Avision AD8210

Visokokvalitetni proizvodni skener

Avision AD8210 je visokokvalitetni proizvodni skener s robusnim automatskim ulagačem papira od 500 stranica i plamenom brzinom skeniranja do 120 ppm / 240 ipm u boji, sivim tonovima i jednobojno. Kombinirajući tehnologiju za zaštitu papira i trostruku ultrazvučnu mogućnost otkrivanja dvostrukog napajanja, AD8120 pruža izvanrednu sigurnost napajanja kako bi se povećala produktivnost skeniranja u maloj jedinici.

 

Detalji o proizvodu

Visoki volumen dnevnog ciklusa rada

Skener se može koristiti za skeniranje do 60.000 stranica dnevno putem automatskog ulagača dokumenata od 500 stranica. Podaci ukazuju da je ovaj skener dizajniran za skeniranje dokumenata u bilo kojoj aplikaciji koja zahtjeva često skeniranje dokumenata i tvrdih kartica.

Dizajn dvojne svjetiljke za rukovanje nabranim dokumentima

Dizajniran za rukovanje čak i ekstremnim aplikacijama, skener AD8120 ugrađen je u dvije dugotrajne svjetiljke. Ove žarulje bez žive daju vam maksimalnu osvjetljenost kako bi se uklonile sjene iz naboranih dokumenata.

Trostruki ultrazvučni senzori za otkrivanje preklopljenog papira

Tri ultrazvučna senzora pružaju zaštitu od dvostrukih izvora otkrivanjem i sprečavanjem istodobnog unošenja stranica koje se preklapaju. Svaki senzor može se postaviti tako da zanemaruje ili otkriva određena područja dokumenta za smještaj stranica s oznakama ili privicima.

Tehnologija otkrivanja spajalica

Značajka otkrivanja spajalica automatski zaustavlja postupak skeniranja kada se otkrije nepravilni element. Ako se neopaženi, spajalice mogu uzrokovati pogreške koje ugrožavaju dokument, uzrokuju zastoj ili oštećuju uređaj.

Plastična kartica ili osobna iskaznica koriste pravilan put papira

Da bi korisnicima skenera omogućio najsvestraniji okruženja za skeniranje, korisnik može odabrati korištenje "zakrivljenog ili ravnog puta papira". Otvaranjem stražnjeg poklopca korisnici mogu koristiti ravnu putanju za transport papira na stražnji dio uređaja. Za korištenje pravocrtnog papira osigurava visoku pouzdanost plastičnom karticom, osobnom iskaznicom, debelim, dugim papirom ili krhkim dokumentima.

Integracija s Imprinterom (izborno)

Skener AD8120 može se integrirati s imprinterom. Inovativna kombinacija omogućuje korisnicima tiskanje rednog broja ili znakova fizički na stražnjoj strani svake stranice koja se skenira. Ispisom serijskih brojeva skenirani podaci mogu se pratiti, uskladiti i / ili indeksirati s izvornim dokumentom.

Tehnologija zaštite papira

Napredna tehnologija za zaštitu papira štiti vrijedan papir od naboranja ili razbijanja zaustavljanjem postupka skeniranja kada se otkrije nagnuta stranica.

Veliki LCD zaslon

AD8120 je jednostavan za korištenje pomoću jasnog LCD zaslona od 1,8 inča. Odabirom vašeg odredišta i pritiskom gumba "Skeniranje" možete skenirati, a skenirana slika može biti poslana na određenu odredišnu aplikaciju kao što je e-pošta, pisač ili vaša povoljna softverska aplikacija za uređivanje slika. Do devet često korištenih postavki skeniranja i odredišta može se unaprijed postaviti za različite potrebe skeniranja.

Skeniranje u oblaku s Managerom Buttoner V2


AD8120 dolazi s TWAIN i ISIS upravljačkim programima, te su u paketu s nizom moćnih softverskih aplikacija koje uključuju Avision Button Manager V2, AVScan X i ScanSoft PaperPort 14SE. Pomoću gumba Manager V2 možete dovršiti skeniranje i poslati sliku izravno na poslužitelje za oblak kao što su Google disk, Dropbox, Evernote, FaceBook ili Microsoft SharePoint pritiskom na gumb. Također možete spremiti sliku u pretraživi PDF, JPEG, BMP ili GIF format datoteke i skenirati na e-poštu ili aplikaciju za uređivanje slika. Osim toga, paketne softverske aplikacije također uključuju AVScan X i Nuance PaperPort, koji su vrlo učinkovit softver za upravljanje dokumentima radi učinkovitijeg usmjeravanja vašeg zadatka.

Skener dokumenta s Imprinterom (izborno)

Skener za proizvodnju AD8120 može se integrirati s opcijskim imprinterom. Inovativna kombinacija omogućuje korisnicima tiskanje rednog broja ili znakova fizički na stražnjoj strani svake stranice koja se skenira. Ispisom serijskih brojeva skenirani podaci mogu se pratiti, uskladiti i / ili indeksirati s izvornim dokumentom.

Značajke


Brzo skeniranje - 120 ppm / 240 ipm skeniranje u boji, sivim tonovima i jednobojno (200 dpi)
Maksimalna širina dokumenta do 297 x 432 mm (A3)
Robusni automatski ulagač dokumenata kapaciteta od 500 stranica
Dnevni radni ciklus do 60.000 listova
Tri ultrazvučna senzora za omogućavanje ili onemogućavanje otkrivanja u različitim područjima dokumenta
Značajka otkrivanja nepravilnosti
Automatsko rezanje i podešavanje dokumenta s naprednom jedinicom za obradu slike kako bi se poboljšala brzina skeniranja
Najnovija USB 3.0 povezivost za bržu brzinu prijenosa
Revolving roller tehnologija pruža izvanrednu sigurnost napajanja
Otkrivanje tvrde i ispupčene kartice do debljine 1,25 mm u pejzažu
Ekološki prihvatljiva LED tehnologija
Skeniranje dugih stranica do 6000 mm (236 ")
Postavka za automatsko isključivanje

Max.veličina dokumenta A3
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF + Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 500 stranica
Sučelje USB 3.0
Brzina skeniranja - jednostrano 80 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 160 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 60000 stranica