Avision AV121

Skener AV121 je skener ultra kompaktan s velikom vrijednosti po pitanju brzine jednostranog skeniranja. AV121 je prikladan za korisnike s uskom proračunom. Jednostavan je za skeniranje pri brzini od 18 str./min. kod 200 dpi u boji. Duplex skeniranje nije dostupno za ovaj model.
Proizvođač: Avision
0,00 (HRK)

Avision AV121

Kompaktan skener s dobrom brzinom

Skener AV121 je skener ultra kompaktan s velikom vrijednosti po pitanju brzine jednostranog skeniranja. AV121 je prikladan za korisnike s uskom proračunom. Jednostavan je za skeniranje pri brzini od 18 str./min. kod 200 dpi u boji. obostrano skeniranje nije dostupno za ovaj model.

Detalji o proizvodu

Stopa skeniranja do 18 PPM pri 200 dpi

Sa svojom vitkom gradnjom, AV121 je idealan za one koji žele kompaktnu uredsku opremu bez žrtvovanja performansi. AV121 omogućuje brzu brzinu skeniranja od 18 stranica po minuti uz 200 dpi u boji, pružajući istinski digitalizacijski doživljaj.

Kompaktna veličina

AV121 mjeri samo 308mm x 156mm x 145mm. Sa svojom vitkom gradnjom, AV121 je idealan za one koji žele kompaktnu uredsku opremu bez žrtvovanja performansi.

Dovršite skeniranje jednostavnim pritiskom gumba

Jednostavnim pritiskom gumba korisnici mogu jednostavno skenirati i slati slike na E-mail softver, specifičnu mapu, omiljenu softversku aplikaciju, vaš pisač ili pretvoriti u PDF format koji se može pretraživati!

9 unaprijed konfiguriranih odredišta spremanja

Jednostavnim pritiskom gumba korisnici mogu jednostavno skenirati i slati slike na E-mail softver, specifičnu mapu, omiljenu softversku aplikaciju, vaš pisač ili pretvoriti u PDF format koji se može pretraživati!

Rješenje za skeniranje visokih kvaliteta

Mali skenirani, kompaktni i pouzdani TRUE CCD skener je savršeno rješenje za skeniranje usluga recepcije, distribucije dokumenata, upravljanje poslovnim karticama ili digitaliziranje obiteljskih fotografija i računa. Uz visoku optičku razlučivost od 600 dpi i naprednu tehnologiju obrade slike, možete biti sigurni da se dokumenti mogu pretvoriti u najvišu kvalitetu slike.

Kompaktni ADF modul ima do 50 stranica

S automatskim uvlakačem od 50 stranica, AV121 može bez prekida skenirati dokumente.

Snažan priloženi softver


Avision AV121 skener dolazi s TWAIN i ISIS vozačima, ekskluzivan Avision Button Manager, AVScan, PaperPort 14SE i ReadIRIS / CardIRIS.

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Jednostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 50 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 18
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 2500 stranica