Avision AV175+

Skener Avision AV175+ je kompaktan, pristupačan i jednostavan skener koji skenira 30 stranica u minuti. Jednostavan je za skeniranje papira te je pristupačan za poslovne korisnike gdje je potrebno skeniranje plastičnih osobnih iskaznica, posjetnica, dokumenata ili drugih vrsta teških kartica.
Proizvođač: Avision
0,00 (HRK)

Avision AV175+

Kompaktan i pristupačan jednostavni skener

Skener Avision AV175+ je kompaktan, pristupačan i jednostavan skener koji skenira 30 stranica u minuti. Jednostavan je za skeniranje papira te je pristupačan za poslovne korisnike gdje je potrebno skeniranje plastičnih osobnih iskaznica, posjetnica, dokumenata ili drugih vrsta teških kartica. Pomoću puta ravnog papira, skener podržava papir veličine 28 do 400 g / m² (7 do 110 lb) i veličinom od 8,5 x 14 inča te omogućuje ispisivanje plastičnih kartica kao što su kreditne kartice ili vozačka dozvola do debljine 1,25 mm koji se prenose glatko. Ultrazvučno prepoznavanje više papira jamči vam da neće biti izgubljena niti jedna stranica vaših dokumenata.

Detalji o proizvodu

 

Sprema prostor kada ga se ne koristi

I ulazna i izlazna ladica za papir AV175 + mogu se sklopiti kada nisu u uporabi. Ova značajka ne samo da pomaže u sprečavanju prašine, nego i štedi radni prostor.

Snažan priloženi softver

AV175 + dolazi s TWAIN i ISIS upravljačkim programima te je u paketu s nizom snažnih softverskih aplikacija koje uključuju Avision Button Manager, AvScan 5.0 i ScanSoft PaperPort 11SE. Pomoću gumba možete stvoriti pretraživ PDF, skenirati i slati slike na e-poštu, pisače ili druga odredišta jednostavnim pritiskom gumba. AVScan V5 i ScanSoft PaperPort su vrlo učinkoviti softver za obradu slike i upravljanje dokumentima koji vam pomažu u učinkovitijem usmjeravanju vašeg zadatka.

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Jednostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 50 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 30 stranica u minuti (ppm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 3000 stranica