Avision AV1760

Avision AV1760 je svestran, komapaktan skener za brzo skeniranje u boji.Dizajniran za skeniranje dokumenata i plastičnih osobnih iskaznica, AV1760 se može koristiti za brzu i pouzdanu izvedbu svih potrebnih informacija.
Proizvođač: Avision
0,00 (HRK)

Avision AV1760

Svestran, kompaktan skener za brzo skeniranje u boji

Avision AV1760 je svestran, komapaktan skener za brzo skeniranje u boji.Dizajniran za skeniranje dokumenata i plastičnih osobnih iskaznica, AV1760 se može koristiti za brzu i pouzdanu izvedbu svih potrebnih informacija. Pravilni put papira skenera omogućuje glatki i pouzdani prijenos papira i manje zaglavljivanja dokumenata. Također osigurava deblji papir do 400 g / m2, a ispupčene plastične kartice do 1,25 mm mogu se glatko prenijeti. AV1760 ima automatski ulagač dokumenata od 50 stranica može skenirati do 20 stranica u minuti ili 40 slika u minuti u načinu dvostranog ispisa. Sadrži optičku razlučivost od 600 dpi, 48-bitnu boju, USB sučelje i sve skenira od fotografija do legaliziranih dokumenata.


Detalji o proizvodu

Snažan priloženi softver

Skener AV1760 dolazi s TWAIN i ISIS upravljačkim programima te je u paketu s nizom snažnih softverskih aplikacija koje uključuju Avision Button Manager, AvScan 5.0 i ScanSoft PaperPort 14SE. Pomoću gumba Upravitelj gumba možete stvoriti pretraživ PDF, skenirati i slati slike na e-poštu, pisače ili druga odredišta jednostavnim pritiskom gumba. AVScan V5 i ScanSoft PaperPort su vrlo učinkoviti softver za obradu slike i upravljanje dokumentima koji vam pomažu u učinkovitijem usmjeravanju vašeg zadatka.

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF + Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 50 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 30 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 60 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 3000 stranica