Avision AV5100

Skener AV5100 je Avisionova nova generacija A3 skener dokumenata. Na temelju tehnologije CIS (Contact Image Sensor), skener je puno tanji u usporedbi s tradicionalnim skenerom s CCD dizajnom.
Proizvođač: Avision
0,00 (HRK)

Avision AV5100

Brz i jednostavan skener dokumenata A3 veličine

Skener AV5100 je Avisionova nova generacija A3 skener dokumenata. Na temelju tehnologije CIS (Contact Image Sensor), skener je puno tanji u usporedbi s tradicionalnim skenerom s CCD dizajnom. Sposoban za skeniranje do veličine A3, tanak AV5100 savršeno je prikladan za skeniranje kompletnih knjiga, dvije stranice (u isto vrijeme), velikih formata časopisa, dokumenata veličine pravne veličine, fotografija i još mnogo toga, sve u sjajnoj boji.

Detalji o proizvodu

Brz i jednostavni skener

AV5100 podržava papir veličine do A3, te je također brz skener.Uz pomoć 50 stranica automatskog uvlakača dokumenata, AV5100 nudi visoku brzinu skeniranja do 30 stranica u minuti (boja, 300 dpi, pejzaž). Automatski ulagač dokumenata od 50 stranica je također dovoljno robustan za ulaganje papira veličine između 5,8 "x 8,3" i A3 (11,7 "x 16,5") te težine između 60 g / m2 i 105 g / m2 (28 lb).

Višestruko obrezivanje slika

Skener dolazi s prikladnom značajkom obrezivanja više slika. Uz ovu značajku, različite veličine dokumenata kao što su fotografije, osobne iskaznice ili posjetnice mogu se postaviti na plošni uređaj i skener može izrezati i stvoriti više slika u skladu s izvornim veličinama u jednom skeniranju.

Svjetlovodna LED tehnologija

AV5100 pruža visoku propusnost i izvrsne performanse. Međutim, istodobno je ekološki osvještena. LED tehnologija ne zahtijeva vrijeme zagrijavanja i manja potrošnja energije bez generiranja žive pare kao i drugi tradicionalni skeneri pomoću tehnologije CCFL (hladna katodna fluorescentna svjetiljka).

 

Snažan priloženi softver

AV5100 dolazi s TWAIN i ISIS upravljačkim programima te su u paketu s nizom snažnih softverskih aplikacija koje uključuju Avision Button Manager V2, AvScan 5.0 i ScanSoft PaperPort 14. Pomoću gumba Manager V2 možete pretraživati ​​PDF, JPEG, BMP, ili GIF formata, spremite u mapu na računalu i skeniranjem na e-poštu, aplikaciju za uređivanje slika ili aplikaciju u oblaku, kao što je Google disk ili Microsoft SharePoint, pritiskom gumba. AVScan V5 i ScanSoft PaperPort su vrlo učinkoviti softver za obradu slike i upravljanje dokumentima koji vam pomažu u učinkovitijem usmjeravanju vašeg zadatka.

Značajke

• Brzina brzine skeniranja od 30 str / min u B & W na 300 dpi
• ADF i plošni papir prihvaćaju papir do veličine A3 (11,7 "x 16,5")
• Podrška skeniranju dugih stranica do 118 inča (300 cm)
• LED izvor svjetlosti ne zahtijeva zagrijavanje
• Isporučuje se u boji, u sivim tonovima ili crno-bijeloj slici istodobno u jednom skeniranju
• Skenira dokumente i ispisane tvrde kartice
• Ultrazvučno prepoznavanje više izvora omogućuje učinkovito skeniranje više stranica bez prekida
• Uključuje industrijske TWAIN / ISIS drivere

Max.veličina dokumenta A3
Način skeniranja Jednostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF + Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 50 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 30 stranica u minuti (ppm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 3000 stranica