Avision AV5200

Skener Avision AV5200 je tanak skener za obostrano skeniranje dokumenata A3 veličine. Na temelju tehnologije CIS (Contact Image Sensor), skener je puno tanji u usporedbi s tradicionalnim skenerom s CCD dizajnom.
Proizvođač: Avision
0,00 (HRK)

Avision AV5200

Tanak skener za obostrano skeniranje dokumenata A3 veličine

AV5200 je Avisionova nova generacija skenera A3 dokumenata. Na temelju tehnologije CIS (Contact Image Sensor), skener je puno tanji u usporedbi s tradicionalnim skenerom s CCD dizajnom.

Sposoban za skeniranje do veličine A3, tanak AV5200 savršeno je prilagođen za skeniranje kompletnih knjiga, dvije stranice veličine slova (istovremeno), časopise velikog formata, dokumente veličine legalne veličine, fotografije i još mnogo toga, sve u sjajnoj boji.

Osim toga, skener dolazi s prikladnom značajkom obrezivanja više slika. Uz ovu značajku moguće je postaviti različite veličine dokumenata kao što su fotografije, osobne iskaznice ili posjetnice na plošni uređaj, a skener može izrezati i stvoriti više slika prema izvornoj veličini dokumenata u jednom skeniranju.

Avision AV5200 je skener brzog i visokog učinka koji može obraditi papir veličine A3. Sposoban je za dvostrano skeniranje i ima USB 2.0 sučelje. Ako se trebaju obraditi velike količine papira, dodatni automatski uvlakač dokumenata omogućuje vam da prilagodite seriju dokumenta od 50 stranica koje se neprestano skeniraju. Pri brzini skeniranja od 30 stranica u minuti u jednostavnom načinu rada i 60 slika u minuti u načinu dvostranog ispisa, Avision AV5200 uistinu je uređaj za skeniranje koji zadovoljava sve vaše potrebe skeniranja za dokumente veličine A3.

Detalji o proizvodu

Detekcija ultrazvučnog višestrukog uvlačenja papira
Veliko područje skeniranja od 11,7 "x 16,5"
Višestruko obrezivanje slika
Dugo skeniranje dokumenata do 118 "(300 cm)
Skeniranje ostvarivo jednostavnim klikom na gumb
Automatsko obrezivanje, podešavanje i praćenje značajki poboljšanja slike
Priložene softverske aplikacije uključuju Avision Button Manager, Avision AvScan 5.0, ScanSoft PaperPort 11SE

Max.veličina dokumenta A3
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF + Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 50 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 30 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 60 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 3000 stranica