Avision AV5400

Brzi A3 skener sa automatskim ulagačem papira (ADF) i mogućnošću plošnog skeniranja.
Proizvođač: Avision
0,00 (HRK)

Brzi i povoljni A3 skener - Avision AV5400

Skener Avision AV5400 podržava veličine papira do A3. Sa automatskim ulagačem dokumenata (ADF) kapaciteta 50 stranica, AV5400 nudi visoku brzinu skeniranja - do 50 stranica u minuti i 100 slika u minuti (B & W, 300 dpi, Landscape). Automatski ulagač dokumenata kapaciteta 50 stranica dovoljno je robustan da može ulagati papir veličine između 148 mm x 210mm i A3 formata (297 mm x 420 mm ) i težine od 60 g / m2 do 105 g / m2.

Automatsko obrezivanje

Skener dolazi sa zgodnom značajkom - automatsko obrezivanje više slika. Uz ovu značajku, različite veličine dokumenata, kao što su fotografije, osobne iskaznice, odnosno poslovne kartice mogu biti postavljene na staklo i skener može u jednom skeniranju automatski obrezati i stvoriti više slika u skladu s izvornim veličinama originalnih dokumenata.

Ekološki prihvatljiva LED tehnologija skeniranja

AV5400 osigurava visoku propusnost i izvrsne performanse, te je istovremeno i ekološki prihvatljiv. LED tehnologija ne zahtijeva vrijeme zagrijavanja. Skenira se uz manju potrošnju energije bez stvaranja živinih para za razliku od drugih tradicionalnih metoda koje koriste CCFL (hladno katodna fluorescentna lampa) tehnologiju.

Kompletan paket softverskih aplikacija

AV5400 dolazi s TWAIN i ISIS upravljačkim programima (driverima), te se nalazi u paketu s moćnim softverskim aplikacijama koje uključuju Avision Button Manager V2, AvScan 5.0 i ScanSoft PaperPort 11SE. Uz Button Manager V2, možete skenirati u pretraživi PDF, JPEG, BMP ili GIF format, spremiti skenove u mapu na računalu, skenirati izravno u e-poštu, u program  za uređivanje slika te aplikacije u oblaku kao što su Google Docs ili Microsoft SharePoint - sve to s pritiskom na gumb. AVScan V5 i ScanSoft PaperPort su vrlo učinkovite aplikacije za obradu slika i upravljanje dokumentima te vam pomažu pojednostaviti i ubrzati posao.

Značajke skenera Avision AV5400

● Brzo skeniranje - 50 stranica u minuti kod jednostranog skeniranja ili 100 slika u minuti kod obostranog skeniranja u B & W pri 300 dpi

● automatski ulagač dokumenata (ADF) i plošni prihvat - veličina papira do veličine A3 (297 mm x 420 mm )

● Podrška za duge stranica - skeniranje dokumenata do 300 cm dužine

● LED izvor svjetla ne zahtijeva zagrijavanje

● Skeniranje dokumenata i reljefnih tvrdih kartica (osobne iskaznice, posjetnice i sl.)

● Ultrazvučno prepoznavanje spojenih dokumenata omogućava učinkovito skeniranje više stranica bez prekida

● Pritiskom na tipku za skeniranje kreirajte pretraživi ​​PDF, print, e-mail, ili link na poslužitelje u oblaku, kao što su Google Docs ili Microsoft SharePoint

● Uključuje upravljačke programe za industrijski standard TWAIN / ISIS

Max.veličina dokumenta A3
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF + Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 50 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 50 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 100 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 3000 stranica