Avision AV620C2+

Skener Avision AV620C2+ je kompaktan i pristupačan skener dokumenata. Kombinacijom uređaja za automatsko ulaganje dokumenata od 50 stranica s A4 plošnim skeniranjem, AV620C2+ idealan je odabir za radne grupe s zahtjevnim radnim opterećenjem i ograničenim budžetom.
Proizvođač: Avision
0,00 (HRK)

Avision AV620C2+

Kompaktan i pristupačan skener dokumenata

Skener Avision AV620C2+ je kompaktan i pristupačan skener dokumenata. Kombinacijom uređaja za automatsko ulaganje dokumenata od 50 stranica s A4 plošnim skeniranjem, AV620C2+ idealan je odabir za radne grupe s zahtjevnim radnim opterećenjem i ograničenim budžetom.Tanka pločasta konstrukcija omogućena je CIS tehnologijom. Uz istinsku razlučivost od 600 dpi, skener može snimiti najfinije detalje. Rad AV620C2 + je jednostavan s Avisionovom ekskluzivnom softverskom aplikacijom, Button Managerom.

 

Detalji o proizvodu

 

Automatski ulagač dokumenata

Avision AV620C2 + s automatskim uređajem za ulaganje dokumenata / plošnog postolja je kompaktno i pristupačno rješenje za skeniranje 25 stranica u minuti i 50 slika u minuti u razlučivosti od 300 dpi. Kombinacija visoke produktivnosti i dostupnosti čini ovu seriju očiglednim izborom za smanjenje ukupnih troškova skeniranja.

Automatsko skeniranje bez povezivanja s računalom

Skener AV620C2 + je unaprijeđen s inovativnom značajkom za skeniranje na USB. Umetanjem USB-a USB, skener AV620C2+ omogućuje automatsko skeniranje bez povezivanja s računalom i spremanje skeniranih slika na USB u unaprijed definiranim postavkama. Na primjer, odabirom opcije "USB Disk" i "Document" ili "Photo" na upravljačkoj ploči skenirana slika može se spremiti u 300 dpi, siva, A4 veličine, formata PDF datoteke ili 600 dpi, boja, 5 "x7 "I jpeg format datoteke.

Veliki LCD zaslon

Skener AV620C2 + je jednostavan za korištenje putem poboljšanog LCD zaslona koji omogućuje 16 * 2 znaka. Odabirom "USB disk" skeniranje se može izvršiti automatski. Odabirom "PC", a zatim željeni profil, skeniranje se može pokrenuti i skenirana slika može biti povezana s željenom odredišnom aplikacijom kao što je e-pošta, pisač ili softverska aplikacija za uređivanje slika.

Kompaktan i ekološki diajn

AV620C2 + je kompaktan i ekološki jer koristi tehnologiju CIS (senzora s kontaktnim slikom) koja zahtijeva manje prostora i LED svjetiljku kao izvor svjetlosti. LED svjetiljke imaju nižu potrošnju energije i dizajnirane su da traju životni vijek skenera, a njihova jaka svjetlost daje istinski osvjetljenje kako bi omogućila precizno snimanje u boji.

Zamjenjivi dijelovi

S dijelovima koji se lako mijenjaju i lako čiste, korisnici skenera mogu redovito održavati skener. To smanjuje potrebu za pozivima servisera i omogućuje povećanje učinkovitosti skeniranja.

Napredne postavke putem TWAIN upravljačkog programa

Za napredne korisnike koji žele kontrolirati postavke skeniranja i postižu najbolju kvalitetu slike Avision AV620C2 + može skenirati putem Avisionovog naprednog TWAIN korisničkog sučelja iz softverske aplikacije koja zadovoljava TWAIN. Avisionovo TWAIN korisničko sučelje pruža različite korisne značajke za poboljšanje kvalitete slike, uključujući automatsko obrezivanje, automatsko otkrivanje boje, podudaranje boja, ispuštanje boje itd.

Snažan priloženi paket

Avision AV620C2 + dolazi s TWAIN i ISIS upravljačkim programima, te je u paketu s nizom snažnih softverskih aplikacija koje uključuju Avision Button Manager, AvScan i PaperPort 14SE. Pomoću gumba Manager možete skenirati pretraživi PDF, JPEG, BMP ili GIF format, spremiti u mapu na računalu i skenirati na e-poštu, pisač ili neku drugu aplikaciju pritiskom na gumb. AVScan i PaperPort su vrlo učinkoviti softver za obradu slike i upravljanje dokumentima koji vam pomažu u učinkovitijem usmjeravanju vašeg zadatka.

Napredne postavke putem TWAIN upravljačkog programa

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF + Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 50 stranica
Sučelje USB 3.0
Brzina skeniranja - jednostrano 25 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 50 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 2500 stranica