Avision AV620N

Avision AV620N - mrežni A4 skener sa automatskim uvlakačem i dijelom za plošno skeniranje
Proizvođač: Avision
0,00 (HRK)

Avision AV620N


je mrežni A4 skener sa automatskim uvlakačem i dijelom za plošno skeniranje. AV620N je pristupačno rješenje za skeniranje koje skenira brzinom od 25 stranica u minuti i 50 slika u minuti u razlučivosti od 300 dpi. Kombinacija visoke produktivnosti i dostupnosti čini ovu seriju skenera idealnim izborom za smanjenje ukupnih troškova skeniranja.

Mrežno skeniranje


Skener AV620N s mrežnim sučeljem mogu dijeliti svi korisnici unutar lokalne mreže. AV620N je isporučen s mrežnim priključkom, te se može koristiti kao mrežni skener.

Pokrenite automatsko skeniranje bez povezivanja s računalom


AV620N je unaprijeđen s inovativnom značajkom skeniranja na USB memoriju. Umetanjem USB memorije u USB memorijski port AV620N omogućuje automatsko skeniranje bez povezivanja s računalom i spremanje skeniranih slika na USB memorijski pogon u unaprijed definiranim postavkama. Na primjer, odabirom opcije "USB Disk" i "Document" ili "Photo" na upravljačkoj ploči skenirana slika može se spremiti u 300 dpi, siva, A4 veličina, format PDF ili 600 dpi, boja, 5" x 7" u jpeg format datoteke.

Veliki LCD zaslon


AV620N je jednostavan za korištenje putem poboljšanog LCD zaslona koji omogućuje 16 * 2 znaka. Odabirom "USB diska" skeniranje se može izvršiti automatski. Odabirom "PC", a zatim željeni profil, skeniranje se može pokrenuti i skenirana slika može biti povezana s željenom odredišnom aplikacijom kao što je e-pošta, pisač ili softverska aplikacija za uređivanje slika. Do devet često korištenih postavki skeniranja i odredišta može se unaprijed postaviti za različite potrebe skeniranja.

Kompaktan i ekološki prihvatljiv dizajn


AV620N je kompaktan i ima ekološki prihvatljiv dizajn jer koristi CIS (contact image sensor) tehnologiju koja zahtijeva manje prostora i LED svjetiljku kao izvor svjetlosti. LED svjetiljke imaju nižu potrošnju energije i dizajnirane su da traju cijeli životni vijek skenera, a njihova jaka svjetlost daje osvjetljenje koje omogućava precizno snimanje u boji.

Korisnički zamjenjivi dijelovi


S dijelovima koji se lako mijenjaju i lako čiste, korisnici skenera mogu samostalno rukovati i redovito održavati skener. To smanjuje potrebu za pozivima vanjskim tvrtkama koje održavaju skenere i omogućuje povećanje učinkovitosti skeniranja.

Napredne postavke putem TWAIN upravljačkog programa


Za napredne korisnike koji žele kontrolirati postavke skeniranja i postići najbolju kvalitetu slike, Avision AV620N može skenirati preko naprednog TWAIN korisničkog sučelja iz TWAIN kompatibilne softverske aplikacije. Avisionovo TWAIN korisničko sučelje pruža različite korisne značajke za poboljšanje kvalitete slike, uključujući automatsko obrezivanje i poravnavanje, automatsko otkrivanje boje, podudaranje boja, odustajanje od boje i tako dalje.

Snažne softverske aplikacije u paketu


Avision AV620N dolazi s TWAIN i ISIS upravljačkim programima, te je u paketu s nizom moćnih softverskih aplikacija koje uključuju Avision Button Manager, AvScan i PaperPort 14SE. Pomoću Button Manager-a možete skenirati u pretraživi PDF, JPEG, BMP ili GIF format, spremiti u mapu na računalu i skenirati na e-poštu, pisač ili neku drugu aplikaciju pritiskom na tipku. AVScan i PaperPort su vrlo učinkoviti softveri za obradu slike i upravljanje dokumentima koji vam pomažu u učinkovitijem izvršavanju vašeg zadatka.

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF + Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 50 stranica
Sučelje Ethernet
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 20 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 30 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 2500 stranica