Avision AVA5 Plus

Prijenosni skener AVA5 + skenira do A5 veličine, visok je samo 3.8 cm i težak samo 1.1 kg. Za poslovne profesionalce s ograničenim uredskim prostorom, Avision AVA5 plus je dovoljno malen da se smjesti na radnoj površini i dovoljno lagan za nošenje na poslovni put.
Proizvođač: Avision
0,00 (HRK)

Jeste li u potrazi za skenerom koji je jednostavan za korištenje, kompaktan i lagan? Skener kod kojeg nije napravljen kompromis između veličine i performansi? Avision s ponosom predstavlja seriju kompaktnih skenera i - Avision AVA5 +. Prijenosni skener AVA5 + skenira do A5 veličine, visok je samo 3.8 cm i težak samo 1.1 kg. Za poslovne profesionalce s ograničenim uredskim prostorom, Avision AVA5 plus je dovoljno malen da se smjesti na radnoj površini i dovoljno lagan za nošenje na poslovni put.

Avision AVA5 + projektiran je na temelju inovativne CIS (Contact Image Sensor) tehnologije, zaobljenog je oblika i radi na visokoj optičkoj rezoluciji - 1200 dpi. Samo tri guranja od tipaka, vaš posao skeniranje može biti učinjeno. Skeniranje stranice A5 veličine traje samo tri sekunde. Osim toga, možete skenirati slike u boji, sivim nijansama ili crno i bijelo istovremeno u jednom prolazu. AVA5 + koristi USB 2.0 sučelje za postizanje visoke brzine prijenosa podataka.

Za uslužne djelatnosti poput turizma, hotelijerstva, djelatnosti iznajmljivanja automobila, bankarstva, telekomunikacija i slično, čiji službenici na recepciji trebaju puno vremena za unos osobnih informacija o korisnicima. InfoAcer pruža idealno rješenje za učinkovito upravljanje bazom podataka. Jednostavno umetnite osobni dokument, InfoAcer inteligentni sustav omogućuje automatsko prepoznavanja i skeniranje, automatsko sortiranje dokumenta (npr. osobne iskaznice, putovnice...), te čita podatke s dokumenata i sprema podatake u formatirane tekstualne datoteke kao što su XML, CSV, TXT, DAT. Moguće je spremanje i u slikovne datoteke kao što su JPEG, TIFF, PDF, PNG. Nabrojeni formati datoteka su standardizirani i pomoću jednog od njih skenirane datoteke se lako mogu integrirati u Vaš postojeći poslovni softver.

Neke značajke prijenosnog skenera Avision AVA5 +:


Brzina skeniranja - 3 sekunde (dokument veličine A5).
Kompaktan skener, male težine, A5 formata.
Inteligentan scan modul - cijeli proces skeniranja završen pritiskom samo na jednu tipku.
USB 2.0 priključak za brzi prijenos podataka.
Skeniranje u boji, sivim tonovima i crno i bijelom u samo jednom prolazu.
Slike (skenovi) se mogu pretvoriti u PDF koji se može pretraživati.

Max.veličina dokumenta A5
Način skeniranja Jednostrano
Optička rezolucija 1200 DPI
Uvlačenje dokumenata Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 1 stranica
Sučelje USB 2.0
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 1000 stranica