BOOKEYE 4 V1A-C35

Skener Bookeye 4 V1A-C35 je profesionalno rješenje za skeniranje do A1 formata za projekte digitalizacije koji trebaju visoku razinu kvalitete pri maksimalnoj produktivnosti, eliminirajući naporne ponavljajuće zadatke koji su potrebni da se posao obavi.
Proizvođač: Image Access
0,00 (HRK)

Izvrsna digitalizacija i maksimalna produktivnost


Bookeye 4 V1A-C35 je profesionalno rješenje za skeniranje do A1 formata za projekte digitalizacije koji trebaju visoku razinu kvalitete pri maksimalnoj produktivnosti, eliminirajući naporne ponavljajuće zadatke koji su potrebni da se posao obavi.

Serija Bookeye namijenjena je za digitalizaciju osjetljive građe, knjiga, karata  i ostalih dokumenata kod kojih je važno da ne dođe do oštećenja prilikom skeniranja.

Bookeye 4 V1A-C35 skenira do veličine A1 pri velikim brzinama s jedinstvenim postoljem za knjige od 35 cm debljine. Skener ima tri načina rada: fiksirana staklena ploča, bez staklene ploče i s automatskim otvaranjam pri 45 stupnjeva.

Potpuno automatski rad, pritisak kontroliran senzorom


U automatskom načinu rada proces skeniranja je potpuno automatski. Senzor u ploči postolja za knjige kontrolira pritisak. Ploče postolja za knjige su motorizirane i rukuju s knjigom do 35 cm debljine (postoji i postolje do 50 cm).

Zajedno sa programskim paketima kao što su Batch Scan Wizard, BCS-2, Opus FreeFlow i Goobi UCC i najviši zahtjevi projekata za digitalizacijom mogu se ispuniti.


Važnije osobine:

- izbor formata do A1 (do 850 x 635 mm)

- dubina boja 36 bit (interno) / 24 bit (izlazno)

- razlučivost do 400 DPI

- autofokus funkcija

- mrežni priključak sa IP adresom

- hladno svjetlo bez UV i IR zračenja

 

Max.veličina dokumenta A1
Način skeniranja Jednostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 1 stranica