Bookeye skeneri

Skeneri za digitalizaciju knjiga i osjetljive građe

Sortiraj po
Prikaži
po stranici

BOOKEYE 4 - V3 KIOSK

Bookeye 4 V3 Kiosk je istinsko skenersko rješenje za skeniranje do A3 + formata, a ne samo digitalna kamera prikopčana na skupi okvir i daje profesionalne rezultate. Dizajniran je specifično kao ručni skener/kopirka knjiga za formate 40% veće od A3 (390 x 480 mm). Sa svim funkcionalnostima većeg A2+ modela, Bookeye 4 V3 Kiosk je savršen za urede, knjižnice, fotokopiraone i druge.
0,00 (HRK)

BOOKEYE 4 V1A-C35

Skener Bookeye 4 V1A-C35 je profesionalno rješenje za skeniranje do A1 formata za projekte digitalizacije koji trebaju visoku razinu kvalitete pri maksimalnoj produktivnosti, eliminirajući naporne ponavljajuće zadatke koji su potrebni da se posao obavi.
0,00 (HRK)

Bookeye 4 V2

S najnovijim članom Bookeye obitelji, Image Access stavio je naglasak na razvoj skenera koji je kompaktan, jednostavan za upotrebu i ima konkurentnu cijenu. Sve u cilju kako bi se profesionalno skeniranje približilo većoj populacije korisnika. Iznimno učinkovit Bookeye 4 digitalizira izvorni materijal kao što su uvezeni dokumenenti na visokim brzinama do 600 dpi optičke razlučivosti i do A2 formata.
Nazovite za cijenu