Canon

Inovativna Canon tehnologija skeniranje čini brzim i jednostavnim. Canon nudi široku kvalitetu visoku kvalitetnih skenera koji se lako mogu uklopiti u bilo koju organizaciju. Canon skeneri us pouzdani i učinkoviti.

Od kompaktnih skenera s USB napajanjem idealnih za upotrebu kod kuće i u malim uredima do produkcijskih skenera odličnih radnih značajki za digitalne poštanske urede, konverziju ispisanih dokumenata u digitalni oblik ili specijalizirane projekte.

Vrhunski asortiman skenera dokumenata imageFORMULA koji su dizajnirani da vam pomognu u učinkovitoj digitalizaciji, pohrani i prenošenju informacija. Zahvaljujući najnovijim tehnologijama tvrtke Canon pružaju Vam vrlo kvalitetno snimanje i besprijekoran rad.

Sortiraj po
Prikaži
po stranici

Canon Flatbed Scanner Unit 101

Omogućujući jednostavno povezivanje pomoću USB kabela, opcionalna Jedinica za plošno skeniranje 101 formata A4 može raditi s velikim brojem skenera Canon iz serije DR*. Idealna za uvezane i tanke dokumente, omogućava 50% veću produktivnost od sličnih proizvoda konkurencije. Brzo otvoreno skeniranje visoke razlučivosti (1200 dpi) upotpunjeno je jedinstvenim podesivim poklopcem i kontrolom svjetlosti u okruženju.
0,00 (HRK)

Canon Flatbed Scanner Unit 201

Brzi opcionalni plošni A3 skener, savršen za skeniranje spojenih i osjetljivih medija. Uživajte u besprijekornom dvostrukom skeniranju uz plošni skener Canon 201 i uređaje imageFORMULA koji nude veću raznovrsnost i preciznost prilikom skeniranja knjiga, časopisa i osjetljivih dokumenata.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-2020U

Skener Canon imageFORMULA DR-2020U dizajniran je tako da bude kompatibilan sa svim vrstama dokumenata. S ADF kapacitetom od 50 listova, jedinicom za plošno skeniranje za vezane dokumente i uvlakačem za poslovne kartice uređaj je stvarno multifunkcionalan.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-6010C

Canon imageFORMULA DR-6010C je kompaktni i produktivni skener koji će vam pojednostavniti rutinske poslove skeniranja. Uređaj je optimiziran za lako upravljanje dokumentima i malim i srednjim poslovnicama. Opcija ravne Ili U putanje papira nudi veću svestranost kod rukovođenja dokumentima. Skeniranje je jednostavno i brzo s korištenjem 3 funkcijske tipke koje je moguće konfigurirati.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-6030C

Canon imageFORMULA DR-6030C Kompaktni produkcijski A3 skener za pouzdano i vrlo kvalitetno skeniranje. Canonov izuzetno kompaktni i brzi produkcijski skener za A3 format imageFORMULA DR-6030C pruža odličnu pouzdanost i prilagodljivost: idealan je za centralizirane ili udaljene urede ili specijalizirane kopiraonice koje nude usluge skeniranja.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-C120

Canon imageFORMULA DR-C120 je jednostavan za korištenje i visoko-pouzdani skener. Savršen je za rad s različitim dokumentima na dnevnoj bazi.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-C130

Višenamjenski stolni skener DR-C130 za radne grupe pomaže u maksimalnom povećanju produktivnosti. Izuzetno brzi i intuitivni model DR-C130 koristan je uredima i radnim grupama jer ima sveobuhvatan profesionalni softverski paket i može se jednostavno integrirati u informatički oblak, što olakšava snimanje i dijeljenje informacija
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-C225

Izuzetno kompaktan A4 skener jednostavan za korištenje koji se može smjestiti i na najmanji stol. Elegantan, iznimno kompaktan imageFORMULA DR-C225 pruža vrhunske rezultate u uštedi prostora. Njegov jedinstveni dizajn s vertikalnom J-putanjom čini ga idealnim za postavljanje u užurbane odjele ili na male uredske stolove.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-C240

Kompaktni skener A4 formata za dokumente savršen za zaposlene radne grupe i okruženja za kontakt s korisnicima. imageFORMULA DR-C240 izuzetno je kompaktan i snažan stolni skener robusnog dizajna koji pruža pouzdano rukovanje papirom za skeniranje dokumenata različitih vrsta i formata, uključujući putovnice.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-F120

Odaberite ovaj višenamjenski, produktivan i učinkovit automatski ulagač dokumenata i plošni skener. Uživajte u rješenju za jednostavno i brzo skeniranje uz svestrani skener imageFORMULA DR-F120 s ugrađenim automatskim ulagačem dokumenata i jedinicom za plošno skeniranje. Savršen je za skeniranje širokog raspona vrsta dokumenata uz rezultate vrhunske kvalitete.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-G1100

Produktivan i pouzdan A3 skener za pretvaranje velikih količina papirnih dokumenata u digitalni format. Izuzetno kvalitetan produkcijski A3 skener velike brzine za namjensko skeniranje i kritične zadatke. Savršeno za centralizirane ili udaljene urede i specijalizirane odjele za skeniranje.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-G1130

Produktivan i pouzdan A3 skener za pretvaranje velikih količina papirnih dokumenata u digitalni format. Izuzetno kvalitetan produkcijski A3 skener velike brzine za namjensko skeniranje i kritične zadatke. Savršeno za centralizirane ili udaljene urede i specijalizirane odjele za skeniranje.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-M1060

Izuzetno kompaktan A3 skener koji pruža pouzdane i svestrane radne značajke. Svestran i izuzetno kompaktan A3 skener s polukružnom stazom i mogućnošću odabira ravne staze za umetanje papira. Model DR-M1060 savršen je za pouzdano skeniranje raznih vrsta dokumenata do formata A3, uz male dimenzije.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-M160II

Produktivan, iznimno kompaktan A4 skener idealan za pouzdano skeniranje s velikim količinama papira. imageFORMULA DR-M160II stolni je skener koji podiže produktivnost. Svojim robusnim dizajnom, velikom brzinom i pouzdanim rukovanjem medijima, idealan je za skeniranje s velikim količinama papira.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-X10C

Canon imageFORMULA DR-X10C Ako se ozbiljno bavite skeniranjem, DR-X10C izvrstan je skener dokumenata do veličine A3 koji nudi vrhunske performanse i pouzdanost za poslove srednjeg obima.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA P-208II

imageFORMULA P-208II: izuzetno kompaktni, produktivni skener za mobilne ili kućne korisnike. Kompaktni i moderni mobilni skener P-208II savršen je izbor za poslovne ljude koji mnogo putuju i kućne korisnike. ADF kapaciteta 10 listova i obostrano skeniranje velikom brzinom osiguravaju održavanje produktivnosti.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA P-215II

Produktivan i robustan prijenosni skener A4 formata za korištenje u uredu, kod kuće ili na putu. Elegantni P-215II donosi istinsku jednostavnost priključivanja i skeniranja u uredu, kod kuće ili na putu. Ovo je najbrži prijenosni skener, s brzinama obostranog skeniranja do 30 ipm.
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA ScanFront 330

Kompaktan, inteligentan mrežni skener A4 formata za korporacijske odjele, područne urede i odjele za korisničku podršku. Kompaktan, pouzdan mrežni skener u boji uz koji ćete povećati produktivnost i smanjiti troškove za IT zahvaljujući brzom, jednostavnom radu, centraliziranom sustavu za administraciju i jednostavnoj integraciji u poslovne programe i tijek rada.
0,00 (HRK)