Canon imageFORMULA DR-6010C

Canon imageFORMULA DR-6010C je kompaktni i produktivni skener koji će vam pojednostavniti rutinske poslove skeniranja. Uređaj je optimiziran za lako upravljanje dokumentima i malim i srednjim poslovnicama. Opcija ravne Ili U putanje papira nudi veću svestranost kod rukovođenja dokumentima. Skeniranje je jednostavno i brzo s korištenjem 3 funkcijske tipke koje je moguće konfigurirati.
Proizvođač: Canon
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-6010C je kompaktni i produktivni skener koji će vam pojednostavniti rutinske poslove skeniranja.

Uređaj je optimiziran za lako upravljanje dokumentima i malim i srednjim poslovnicama. Opcija ravne Ili U putanje papira nudi veću svestranost kod rukovođenja dokumentima. Skeniranje je jednostavno i brzo s korištenjem  3 funkcijske tipke koje je moguće konfigurirati.

U paketu s uređajem dolaze i programi kao što su eCopy Pdf Pro Office i CapturePerfect za jednostavno printanje ili slanje skeniranih dokumenata preko e maila. CapturePerfect nudi opciju obrade PDF dokumenata koristeći OCR tehnologiju.

Neke od funkcija koje su dostupne kako bi osigurale kvalitetu  su: automatsko prepoznavanje boje, automatsko prepoznavanje formata dokumenta, preskeniranje itd.

Canon DR-6010C može odraditi prosječno i do 7500 stranica na dan sa svojim ADF kapacitetom od 100 listova, prepoznavanjem različitih dimenzija dokumenata i brzinom skeniranja od 60 stranica u minuti.

Max.veličina dokumenta A3
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 100 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 60 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 120 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 7500 stranica