Canon imageFORMULA DR-C120

Canon imageFORMULA DR-C120 je jednostavan za korištenje i visoko-pouzdani skener. Savršen je za rad s različitim dokumentima na dnevnoj bazi.
Proizvođač: Canon
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-C120 je jednostavan za korištenje i visoko-pouzdani skener. Savršen je za rad s različitim dokumentima na dnevnoj bazi.

Lakši je od svog prethodnika i dizajniran tako da tane na svaki radni stol. Proces skeniranja je jednostavan i brz. Potrebno je samo pritisnuti funkcijsku tipku na prednjoj strani. Program CapturePerfect nuti korisničko sučelje za jednostavniji rad.

Zahvaljujući zadnjoj verziji CaptureOn Touch-a kod uređaja je drastično povećana kvaliteta slike te se omogućuje korisniku pristup skeniranja u Cloud servise (Evernote, Sharepoint et Google Docs).

Canon DR-C120 dolazi u paketu s programom eCopy Pdf Pro Office(PDF,OCR pretvaranje u MS office, generiranje skupa PDF dokumenata, drag-and-drop organizacija). Kako bi se osigurala besprijekorna kvaliteta uređaj uključuje  razne funkcije kao što su prepoznavanje formata i boje dokumenta, micanje praznih stranica, odjeljivanje grupe dokumenata itd.

S kapacitetom  od 50 listova, brzinom od 20 ppm (crno/bijelo, u boji, sivi tonovi) i prepoznavanje formata dokumenata skener je u mogućnosti obraditi i do 1500 stranica na dan. Pogodan je za obostrano skeniranje A4 dokumenata te A3 dokumenata u folio načinu

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 50 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 20 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 40 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 1500 stranica