Canon imageFORMULA DR-6030C

Canon imageFORMULA DR-6030C Kompaktni produkcijski A3 skener za pouzdano i vrlo kvalitetno skeniranje. Canonov izuzetno kompaktni i brzi produkcijski skener za A3 format imageFORMULA DR-6030C pruža odličnu pouzdanost i prilagodljivost: idealan je za centralizirane ili udaljene urede ili specijalizirane kopiraonice koje nude usluge skeniranja.
Proizvođač: Canon
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-6030C

Kompaktni produkcijski A3 skener za pouzdano i vrlo kvalitetno skeniranje.

Canonov izuzetno kompaktni i brzi produkcijski skener za A3 format imageFORMULA DR-6030C pruža odličnu pouzdanost i prilagodljivost: idealan je za centralizirane ili udaljene urede ili specijalizirane kopiraonice koje nude usluge skeniranja.

Prednosti

  • Izuzetno kompaktni produkcijski A3 skener
  • Velika brzina skeniranja u boji (60 ppm u portretnoj orijentaciji / 80 ppm u pejzažnoj orijentaciji)
  • Napredne značajke za obradu slike
  • Izuzetno pouzdan sustav za prijenos papira
  • Energetska učinkovitost vodeća u klasi
  • Dodatna jedinica za plošno skeniranje (Flatbed Unit 101)
  • Kofax VRS u kompletu

Izuzetna brzina i učinkovitost

Užurbana radna okruženja brzo će povećati svoju produktivnost zahvaljujući velikim brzinama skeniranja u boji koje nudi model DR-6030C. Tehnologija naprednog Canonovog trolinijskog CMOS CIS senzora i postupak prijenosa slika s JPEG kompresijom omogućavaju brzine skeniranja u boji do 80 ppm (pejzažna orijentacija).

Kompaktan dizajn

Model DR-6030C jedan je od najkompaktnijih produkcijskih A3 skenera – idealan za korporacijske uredske odjele ili manje područne urede koji imaju ograničen prostor na radnim površinama. Oni koji skeniraju cijenit će praktičnost ulaganja i izlaza dokumenata s prednje strane što omogućava udobno rukovanje.

Odlične radne značajke i vrhunska kvaliteta slike

DR-6030C pruža precizne i vrlo kvalitetne slike prilikom svakog skeniranja. Uz tri namjenska načina rada koji su osmišljeni za poboljšanje teksta i uklanjanje tamnih pozadina ili pozadina s uzorkom, DR-6030C reproducira jasne i čitljive slike optimizirane za OCR aplikacije ili automatizirano izdvajanje podataka. Dodatne značajke, kao što su automatsko prepoznavanje boje, automatska veličina, korekcija iskrivljenja, korekcija orijentacije teksta i prilagođeno izostavljanje boje, dodatno poboljšavaju kvalitetu slike i dosljednost.

Rukovanje papirom bez muke

Utemeljen na istom pouzdanom sustavu za prijenos papira koji ima prethodni model DR-5010C koji je bio vodeći na tržištu, DR-6030C pouzdano može obraditi 10 000 skeniranih dokumenata dnevno. Izuzetno precizan sustav valjaka omogućava uvlačenje širokog raspona dokumenata bez zaglavljivanja: od A3 medija i plastičnih kartica do dokumenata duljine do 3 m. Mogućnost odabira ravne putanje papira olakšava skeniranje medija do debljine 546 g/m².

Vodeća energetska učinkovitost

DR-6030C je energetski najučinkovitiji produkcijski skener u klasi jer pri skeniranju koristi samo 46 W – štedi novac i pomaže vam da zaštitite okoliš.

Moćan softver

DR-6030C se isporučuje sa softverskim alatima CapturePerfect tvrtke Canon i CapturePerfect Software Developers Kit (SDK) za jednostavnu prilagođenu integraciju. U kompletu je i Kofax VRS, vodeći softver za obradu slike, koji dodatno osigurava kvalitetu slike.

Opcija plošnog skeniranja

Kako bi se unaprijedilo višenamjensko korištenje, DR-6030C je u potpunosti kompatibilan s dodatnom jedinicom za plošno skeniranje (Flatbed Unit 101) koja služi za skeniranje spojenih i osjetljivih dokumenata.

Max.veličina dokumenta A3
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 100 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 80 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 160 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 10000 stranica