Canon imageFORMULA DR-C130

Višenamjenski stolni skener DR-C130 za radne grupe pomaže u maksimalnom povećanju produktivnosti. Izuzetno brzi i intuitivni model DR-C130 koristan je uredima i radnim grupama jer ima sveobuhvatan profesionalni softverski paket i može se jednostavno integrirati u informatički oblak, što olakšava snimanje i dijeljenje informacija
Proizvođač: Canon
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-C130

Višenamjenski stolni skener DR-C130 za radne grupe pomaže u maksimalnom povećanju produktivnosti.

Izuzetno brzi i intuitivni model DR-C130 koristan je uredima i radnim grupama jer ima sveobuhvatan profesionalni softverski paket i može se jednostavno integrirati u informatički oblak, što olakšava snimanje i dijeljenje informacija.

Prednosti

  • Vrlo brzo obostrano skeniranje brzinom do 60 ipm u boji
  • Pouzdano upravljanje papirom uz deblokiranje u slučaju dvostrukog ulaganja
  • Izuzetno kompaktan i višenamjenski dizajn
  • Obuhvaća moćan softverski paket
  • Programski dodaci za usluge informatičkog oblaka – Google Docs, Evernote i SharePoint

Brzo, produktivno skeniranje

Vrlo brzo skeniranje pri brzini od 30 ppm / 60 ipm postiže se i kad je u pitanju rad s dokumentima u boji i crno-bijelim dokumentima zahvaljujući inovativnom CMOS kontaktnom slikovnom senzoru tvrtke Canon i LED tehnologiji koja pruža visoku svjetlinu. Mogućnost skeniranja obostranih dokumenata u jednom prolazu ubrzat će radni tijek dokumenata, a ulagač dokumenata kapaciteta 50 listova omogućit će održavanje visoke razine produktivnosti. Model DR-C130 je do 50% više energetski učinkovitiji u odnosu na konkurentne modele na tržištu.

Jednostavan za korištenje

Upravljanje s prednje ploče olakšava zaustavljanje, pokretanje i nastavak skeniranja pritiskom jedne tipke. Osim toga, možete registrirati zadatke skeniranja pomoću softvera CaptureOnTouch i dodijeliti zadatak tipki za pokretanje kako biste omogućili brzo izvršavanje čestih zadataka skeniranja. CaptureOnTouch obuhvaća funkciju Full-Auto Mode koja omogućava automatsku primjenu najboljih postavki za zadatke skeniranja i tako vam štedi vrijeme.

Održavanje izuzetne produktivnosti

Model DR-C130 omogućava praktično rukovanje raznim medijima, od reljefnih kartica do listova duljine do 3 m. Trosmjerni dizajn odlagača skenera omogućava skeniranje uz korištenje odlagača za izlaz dokumenata u zatvorenom, otvorenom ili poluotvorenom položaju, pružajući višenamjensko korištenje na mjestima gdje je ušteda prostora na stolu važna. Pouzdano skeniranje postiže se i pomoću praktičnog sustava za otpuštanje u slučaju dvostrukog ulaganja koji korisnicima omogućava da zanemare i nastave zadatke skeniranja, u posebnim slučajevima kada se skenira omotnica ili dokument s ljepljivom billješkom.

Napredna kvaliteta slike

DR-C130 raspolaže raznim značajkama za obradu slike kako biste uvijek mogli postići kvalitetne rezultate. Značajke kao što su korekcija iskrivljenja, preskakanje prazne stranice i prepoznavanje orijentacije teksta omogućavaju preciznu i vjernu reprodukciju slike.

Jednostavno povezivanje u informatički oblak

Dokumente možete skenirati i spremati izravno u aplikacije koje koriste informatički oblak kao što su SharePoint, Evernote i Google Docs. Te informacije onda možete dohvatiti pomoću pametnog telefona ili računala. Za model DR-C130 dostupan je i modul EMC Captiva Cloud Capture Run Time, što razvojnim inženjerima omogućava jednostavnu izradu aplikacija za skeniranje zasnovanih na internetu.

Potpun paket softvera spreman za korištenje

Model DR-C130 isporučuje se s potpunim paketom vrhunskih softvera koji će vam pomoći u izradi profesionalnih rezultata skeniranja te izradi tijekova rada za dokumente, njihovom uređivanju i upravljanju njima. U paketu su CaptureOnTouch, CapturePerfect, BizCard, OmniPage, PaperPort, eCopy PDF Pro Office i Kofax VRS.

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 50 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 30 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 60 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 2000 stranica