Canon imageFORMULA DR-C225

Izuzetno kompaktan A4 skener jednostavan za korištenje koji se može smjestiti i na najmanji stol. Elegantan, iznimno kompaktan imageFORMULA DR-C225 pruža vrhunske rezultate u uštedi prostora. Njegov jedinstveni dizajn s vertikalnom J-putanjom čini ga idealnim za postavljanje u užurbane odjele ili na male uredske stolove.
Proizvođač: Canon
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-C225

Izuzetno kompaktan A4 skener jednostavan za korištenje koji se može smjestiti i na najmanji stol.

Elegantan, iznimno kompaktan imageFORMULA DR-C225 pruža vrhunske rezultate u uštedi prostora. Njegov jedinstveni dizajn s vertikalnom J-putanjom čini ga idealnim za postavljanje u užurbane odjele ili na male uredske stolove.

Kompaktan profil, jedinstveni dizajn

Kombinirajući jedinstveni dizajn i inovativne značajke, DR-C225 omogućava povoljno skeniranje bez kompromisa po pitanju radnih značajki. Zahvaljujući svojoj vertikalnoj J-putanji prijenosa, DR-C225 je jedan od najmanjih uređaja u svojoj klasi. DR-C225 može se smjestiti neposredno uz stražnju plohu ili na stol s ograničenim prostorom. Debele ili reljefne kartice mogu se skenirati s lakoćom, zahvaljujući opciji ravne putanje papira koja DR-C225 čini iznimno svestranim.

Brzo i pouzdano skeniranje

DR-C225 postiže impresivne brzine skeniranja u boji do 25 ppm (ili 50 slika u minuti kod obostranog skeniranja), uz zajamčeno pouzdano rukovanje papirom zahvaljujući ultrazvučnom otkrivanju višestrukog ulaganja.

Jednostavno rukovanje, vrhunski rezultati

DR-C225 prepun je inovativnih značajki koje korisnicima olakšavaju postupak skeniranja. CaptureOnTouch uključuje funkciju potpuno automatskog načina rada (Full Auto Mode) koja automatski primjenjuje najbolje postavke na temelju sadržaja dokumenta. Uz jednostavan postupak skeniranja jednim dodirom i složeni zadaci sada se mogu obaviti za samo nekoliko sekundi. Još jedna inovativna značajka modela DR-C225 je opcija ulaganja dokumenata "licem prema gore", što korisnicima omogućava ulaganje dokumenata u njihovom prirodnom usmjerenju i štedi dragocjeno vrijeme.

Redizajnirana značajka CaptureOnTouch

Najnovija poboljšanja softvera CaptureOnTouch nude jednostavnije i intuitivnije iskustvo skeniranja. Ovaj moćan i svestran uređaj za skeniranje opremljen je redizajniranim korisničkim sučeljem temeljenom na ikonama koje radi na principu korak po korak, što korisnicima omogućuje još jednostavnije skeniranje, uređivanje i slanje dokumenata. Korisnici brzo svoje papirnate dokumente mogu pretvoriti u datoteke različitih formata (PDF, TIFF, JPEG, BMP, PNG i PowerPoint). CaptureOnTouch jednako je praktično rješenje za jednostavno arhiviranje dokumenata pomoću kojeg možete stvarati pretražive PDF dokumente koji omogućavaju brzo pretraživanje po tekstu i dohvaćanje. Dokumenti se mogu skenirati i u PDF/A datoteke – standardni format za dugotrajno arhiviranje.

Moćan i svestran softver

DR-C225 ima niz moćnih i svestranih softverskih alata koji su odmah spremni za korištenje, a korisnicima omogućavaju učinkovitiji rad. Uz CaptureOnTouch, uključeni su Bizcard, OmniPage, Paperport, eCopy PDF Pro Office i PageManager (Mac) koji će vam pomoći u povećanju produktivnosti.

Skeniranje na udaljenu lokaciju

Još veći izbor ugrađenih programskih dodataka omogućuje vam jednostavno skeniranje u omiljene informatičke oblake za upravljanje dokumentima i podacima kao što su SugarSync, OneDrive i Dropbox, ali i Google Drive™, SharePoint i Evernote.

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 30 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 25 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 50 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 1500 stranica