Canon imageFORMULA DR-M160II

Produktivan, iznimno kompaktan A4 skener idealan za pouzdano skeniranje s velikim količinama papira. imageFORMULA DR-M160II stolni je skener koji podiže produktivnost. Svojim robusnim dizajnom, velikom brzinom i pouzdanim rukovanjem medijima, idealan je za skeniranje s velikim količinama papira.
Proizvođač: Canon
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-M160II

Produktivan, iznimno kompaktan A4 skener idealan za pouzdano skeniranje s velikim količinama papira.

imageFORMULA DR-M160II stolni je skener koji podiže produktivnost. Svojim robusnim dizajnom, velikom brzinom i pouzdanim rukovanjem medijima, idealan je za skeniranje s velikim količinama papira.

Prednosti

  • Brzine skeniranja u boji do 120 ipm, vodeće u klasi
  • Robustan dizajn omogućava obradu do 7000 skeniranih dokumenata dnevno
  • Kompatibilan sa sustavima Windows, Mac i Linux
  • Kompaktne dimenzije i visoka produktivnost
  • Superiorna pouzdanost rukovanja papirom uključuje i ponovno odvajanje papira

Brzo skeniranje za okruženja s velikom količinom papira

Dizajniran za skeniranje u zahtjevnim okruženjima imageFORMULA DR-M160II pruža produktivno skeniranje do 120 ipm. Idealan je za optičko prepoznavanje znakova (OCR) u sustavima Windows i Mac.

Robustan dizajn za brze rezultate

Robustan dizajn uključuje ulagač dokumenata od impresivnih 60 listova u koji se mogu smjestiti dokumenti u miješanim serijama kako bi se unaprijedila produktivnost. DR-M160II je dizajniran kako bi omogućio iznimno pouzdano ulaganje i odvajanje različitih vrsta medija, od debelih do tankih listova te od reljefnih kartica do dokumenata duljine tri metra. Napravljen kako bi mogao obraditi do 7000 skeniranih dokumenata dnevno, DR-M160II uključuje valjke za uvlačenje velike izdržljivosti i solidan prijenos papira koji ga čine ekstremno trajnim uređajem koji može obaviti i zahtjevnije zadatke.

Rukovanje papirom bez muke

Jedinstveni sustav za ponovno odvajanje skeneru omogućava da automatski ponovo uloži dokumente u rijetkim slučajevima kada dođe do otkrivanja višestrukog ulaganja, čime se minimizira potreba za intervencijom korisnika. Tipka za deblokiranje u slučaju višestrukog ulaganja korisniku omogućava brzo ignoriranje otkrivenog višestrukog ulaganja i nastavak skeniranja.

Priložen intuitivan softver za jednostavno korištenje

imageFORMULA DR-M160II isporučuje se sa softverom čije jednostavno korištenje omogućava skeniranje i upravljanje dokumentima bez poteškoća. CaptureOnTouch ima intuitivno korisničko sučelje koje sadrži funkciju potpuno automatskog načina rada (Full Auto Mode) namijenjenu pojednostavljivanju operacija skeniranja, a podržava i skeniranje u različite formate datoteka (PDF, PDF-A, TIFF, JPEG, BMP i PowerPoint) te povezivanje sa sustavom SharePoint. Softver CapturePerfect idealan je za vremenski zahtjevnije serije dokumenata jer donosi vrhunske mogućnosti pregleda i načine slanja, uključujući izravno slanje u mapu, slanje e-poštom i slanje u SharePoint. Uključeni su i vodeći softveri za obradu slika Kofax VRS (s pogonom AIPE) i eCopy PDF Pro Office namijenjeni brzom stvaranju, uređivanju i pretvaranju PDF dokumenata.

Raznovrsne opcije i softver

Za jednostavno skeniranje povezanih materijala povežite DR-M160II s opcionalnom plošnom A3 jedinicom za skeniranje 201 ili plošnom A4 jedinicom za skeniranje 101 tvrtke Canon. Dodaci uključuju modul za crtični kod III i 2D modul za crtični kod.

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 60 stranica
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 60 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 120 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 7000 stranica