Canon imageFORMULA DR-X10C

Canon imageFORMULA DR-X10C Ako se ozbiljno bavite skeniranjem, DR-X10C izvrstan je skener dokumenata do veličine A3 koji nudi vrhunske performanse i pouzdanost za poslove srednjeg obima.
Proizvođač: Canon
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA DR-X10C

Ako se ozbiljno bavite skeniranjem, DR-X10C izvrstan je skener dokumenata do veličine A3 koji nudi vrhunske performanse i pouzdanost za poslove srednjeg obima.

Prednosti

  • Visoka brzina skeniranja u boji od 130 str./min pri 200 dpi, 300 dpi
  • Vrhunska kvaliteta slike – optička rezolucija od 600 dpi
  • Pouzdano ulaganje
  • Visoka učinkovitost
  • Skeniranje bez prašine
  • Visoka izdržljivost – pribl. 60000 skeniranih dokumenata u danu
  • Nekoliko inovativnih značajki

Visoka učinkovitost

Ma što trebali skenirati, DR-X10C dizajniran je za obradu zadataka s vrhunskom učinkovitošću. To znači da je DR-X10C A3 skener koji može obraditi do 130 stranica u minuti – bilo da je riječ o crno-bijelim, materijalima u nijansama sive boje ili materijalima u boji. Uz to nema razlike u brzini između rezolucije od 200 dpi i 300 dpi, a prilikom skeniranja u pejzažnoj orijentaciji brzina se dodatno povećava na 130 stranica u minuti (A4). Dodatno poboljšanje ukupne brzine obrade - uz značajke kao što su automatsko otkrivanje boje, prepoznavanje orijentacije teksta i preskakanje prazne stranice.

Slikovno osviješten

Kada je kvaliteta slike najvažnija, DR-X10C je na svom terenu, s optičkom rezolucijom od 600 dpi i brojnim mogućnostima poboljšanja kvalitete slike. Značajke kao što su poboljšanje teksta, sprječavanje probijanja boje, uklanjanje moiré efekta i Colour Drop Out (isključivanje boje) jamče povećanu čitljivost skeniranih dokumenata. Za izbjegavanje nakupljanja prašine i slabljenja slike DR-X10C koristi namjenska puhala i poseban brisač za čišćenje stakla nakon skeniranja svakog dokumenta. Sustav skeniranja zaštićen od prašine održava vrhunsku kvalitetu slike, skraćuje vrijeme potrošeno na čišćenje i poboljšava ukupnu produktivnost. DR-X10C također je opremljen namjenskim senzorom za precizno otkrivanje veličine i korekciju iskrivljenja.

Poznata pouzdanost

Tehnologija Active Separation Torque Control omogućuje pouzdano umetanje i razdvajanje širokog raspona medija, budući da je zakretni moment valjka za odvajanje moguće elektronički prilagoditi za najbolje razine odvajanja dokumenata, čak i za osjetljive tanke dokumente. Tri neovisno kontrolirana ultrazvučna senzora osiguravaju precizno otkrivanje dvostrukog umetanja, smanjujući rizik od gubitka podataka, a inovativni sustav ponovnog pokušaja nakon "dvostrukog umetanja" omogućuje automatsko ponovno umetanje dokumenta bez potrebe za intervencijom korisnika.

Povećana kontrola

Uz DR-X10C se isporučuje moćni softver CapturePerfect. U dodatni pribor ubrajaju se Pre-Imprinter, Post Imprinter, Barcode Module, Patch Code Reader i dodatni modul sučelja za uređaje Kofax.

Max.veličina dokumenta A3
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 500 stranica
Sučelje USB 2.0
Sučelje SCSI-3
Brzina skeniranja - jednostrano 128 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 256 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 60000 stranica