Canon imageFORMULA P-208II

imageFORMULA P-208II: izuzetno kompaktni, produktivni skener za mobilne ili kućne korisnike. Kompaktni i moderni mobilni skener P-208II savršen je izbor za poslovne ljude koji mnogo putuju i kućne korisnike. ADF kapaciteta 10 listova i obostrano skeniranje velikom brzinom osiguravaju održavanje produktivnosti.
Proizvođač: Canon
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA P-208II

imageFORMULA P-208II: izuzetno kompaktni, produktivni skener za mobilne ili kućne korisnike.

Kompaktni i moderni mobilni skener P-208II savršen je izbor za poslovne ljude koji mnogo putuju i kućne korisnike. ADF kapaciteta 10 listova i obostrano skeniranje velikom brzinom osiguravaju održavanje produktivnosti.

Prednosti

  • Izuzetno kompaktan, lagan i višenamjenski
  • Produktivno obostrano skeniranje brzinom od 16 ipm uz ADF kapaciteta 10 listova
  • Podržava skeniranje reljefnih kartica i fotografija
  • Praktična, intuitivna upotreba uz jednostavno priključivanje i skeniranje
  • Kompatibilan sa sustavima Mac i Windows
  • Dostupna je opcionalna Wi-Fi jedinica WU10

Izuzetno produktivno mobilno skeniranje

Sićušni uređaj P-208II pruža impresivne brzine obostranog skeniranja do 16 ipm. Integrirani ADF kapaciteta 10 listova omogućava skeniranje serije dokumenata za dodatnu produktivnost: savršeno za skeniranje ugovora i slične dokumentacije. P-208II vam omogućava da nosite manje opreme jer ima dimenzije malo veće od standardnog ravnala i masu od samo 600 g. Napajajući se izravno putem USB veze, pomaže vam da brže radite bilo gdje u domu ili dok ste na putu.

Praktičnost priključivanja i skeniranja dok ste u pokretu

Moderni, kompaktni i izuzetno lagani P-208II pruža pravu praktičnost priključivanja i skeniranja. Uz ugrađeni softver CaptureOnTouch Lite i bez potrebe za dodatnim softverom ili pogonskim programima koje treba preuzeti, samo se priključite, skenirajte i krenite dalje. Funkcije za skeniranje i poboljšano sučelje temeljeno na ikonama pružaju vam još intuitivnije iskustvo skeniranja. Velik izbor dodataka za SugarSync, OneDrive i Dropbox uz Google Drive™, Evernote i SharePoint olakšava vam rad s omiljenim softverskim alatima.

Skeniranje raznih dokumenata

P-208II može skenirati razne medije, od A4 do dokumenata neuobičajene veličine kao što su reljefne kartice, pa je savršen za mobilne korisnike. Organizirajte se kod kuće i oslobodite prostor skeniranjem računa kućanstva ili sačuvajte uspomene u digitalnom obliku skeniranjem starih fotografija uz visoku kvalitetu koristeći posebnu značajku koja reproducira slike što je moguće bliže originalnima.

Jednostavna obrada slike

Asortiman značajki za obradu slike uređaja P-208II obuhvaća automatsko prepoznavanje boje, prepoznavanje orijentacije teksta i poboljšanje teksta – radi izrade vrlo kvalitetnih slika i uštede dragocjenog vremena. Za praktično i intuitivno skeniranje upotrebljavajte značajku potpuno automatskog načina rada koja automatski primjenjuje najbolje postavke za dokument. Jednostavno umetnite dokument i skenirajte!

Prilagodljivo bežično skeniranje

Kako biste uživali u slobodi skeniranja na bilo kojem mjestu, kombinirajte P-208II s opcionalnom jedinicom WU10 za Wi-Fi i napajanje. Upotrebljavajte je za bežično skeniranje dokumenata izravno na pametni telefon, tablet ili stolno računalo, a možete i dijeliti skener u skupini korisnika ili uređaja putem mrežnog poslužitelja ili kućnog usmjerivača.

CaptureOnTouch Mobile

Moćna aplikacija za mobilne uređaje CaptureOnTouch Mobile daje vam fleksibilnost i omogućuje skeniranje izravno na vaš uređaj iPhone®, iPad® ili Android uređaj. Uštedite dragocjeno vrijeme uz obostrano skeniranje dokumenata u jednom prolazu. Ova besplatna aplikacija dostupna je za uređaje koji imaju iOS i Android.

Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 10 stranica
Sučelje USB 2.0