Canon imageFORMULA P-215II

Produktivan i robustan prijenosni skener A4 formata za korištenje u uredu, kod kuće ili na putu. Elegantni P-215II donosi istinsku jednostavnost priključivanja i skeniranja u uredu, kod kuće ili na putu. Ovo je najbrži prijenosni skener, s brzinama obostranog skeniranja do 30 ipm.
Proizvođač: Canon
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA P-215II

Produktivan i robustan prijenosni skener A4 formata za korištenje u uredu, kod kuće ili na putu.

Elegantni P-215II donosi istinsku jednostavnost priključivanja i skeniranja u uredu, kod kuće ili na putu. Ovo je najbrži prijenosni skener, s brzinama obostranog skeniranja do 30 ipm.

Prednosti

  • Brzo skeniranje putem USB veze brzinom do 30 ipm
  • Produktivno skeniranje u pokretu uz automatski ulagač za 20 listova
  • Izuzetno kompaktan i robustan za korištenje u pokretu
  • Podržava skeniranje ID kartica i reljefnih kartica
  • Raznolik softver uključuje skeniranje u aplikacije u oblaku
  • Kompatibilan sa sustavima Mac i Windows
  • Opcionalna Wi-Fi jedinica WU10

Najproduktivnije skeniranje putem USB veze

imageFORMULA P-215II najproduktivniji je skener u svojoj klasi. Uz brzine obostranog skeniranja do 30 ipm i automatski ulagač dokumenata za 20 listova korisnicima omogućava učinkovito skeniranje u uredu, kod kuće ili na putu. P-215II čvrstog je i robusnog dizajna i može obraditi do 500 dokumenata dnevno.

Vrlo kompaktan uređaj koji štedi prostor i lako se prenosi

Elegantan i kompaktan, iznimno lagan P-215II idealan je i za korištenje na putu i u uredu. Njegove male dimenzije omogućavaju smještanje skenera u putne torbe i na pretrpane radne stolove. Istinski praktično priključivanje i skeniranje postiže se jednostavnim priključivanjem skenera na bilo koje osobno ili Mac računalo. Jedinstveni ugrađeni softver CaptureOnTouch Lite tvrtke Canon odmah je spreman za korištenje – nema potrebe za učitavanjem upravljačkih programa ili aplikacijskog softvera.

Namjenski skener za ID kartice

Skeniranje kartica postaje sve važnije za provjeru identiteta i zato P-215II ima vlastiti namjenski utor za skeniranje kartica. Sofisticirani mehanizam ulaganja s izbacivanjem jamči brzo skeniranje ID i reljefnih kartica.

Napredna obrada slike

Napredna tehnologija omogućava skeniranje velike preciznosti brzinom do 600 dpi. Širok raspon značajki za obradu slike, kao što su automatsko prepoznavanje boja i automatsko prepoznavanje orijentacije teksta, jamči superiornu kvalitetu skeniranja idealnu za stvaranje PDF dokumenata s mogućnošću pretraživanja pomoću funkcije OCR.

Moćan softverski paket

P-215II koristi ISIS i TWAIN upravljačke programe, što omogućava jednostavnu integraciju sa standardnim aplikacijama za obradu slike, a uključuje i cjelovit komplet softverskih aplikacija koje povećavaju učinkovitost rada korisnika. Intuitivno korisničko sučelje temeljeno na ikonama softvera CaptureOnTouch koji se isporučuje s uređajem skeniranje čini brzim i jednostavnim, dok funkcija potpuno automatskog načina rada (Full Auto Mode) automatski primjenjuje najbolje postavke za pojedini zadatak skeniranja. PageManager (Mac) i PaperPort (Windows) donose učinkovite alate za upravljanje datotekama i njihovo pretvaranje, a uz aplikaciju BizCard skeniranje posjetnica nikada nije bilo jednostavnije.

Izravno skeniranje na udaljenu lokaciju

Zahvaljujući ugrađenim programskim dodacima korisnici imaju mogućnost skeniranja izravno u različite servise u oblaku, uključujući Evernote, Google Drive™, SharePoint, SugarSync, DropBox i OneDrive. To omogućava brzi prijenos informacija na udaljenu lokaciju kojoj se može pristupiti bilo kada i s bilo kojeg mjesta.

Prilagodljivo bežično skeniranje

Kako biste uživali u slobodi skeniranja na bilo kojem mjestu, kombinirajte P-215II s opcionalnom jedinicom WU10 za Wi-Fi i napajanje. Upotrebljavajte je za bežično skeniranje dokumenata izravno na pametni telefon, tablet ili stolno računalo, a možete i dijeliti skener u skupini korisnika ili uređaja putem mrežnog poslužitelja ili kućnog usmjerivača.

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 20 stranica
Sučelje USB 3.0
Brzina skeniranja - jednostrano 15 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 30 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 500 stranica