Canon imageFORMULA ScanFront 330

Kompaktan, inteligentan mrežni skener A4 formata za korporacijske odjele, područne urede i odjele za korisničku podršku. Kompaktan, pouzdan mrežni skener u boji uz koji ćete povećati produktivnost i smanjiti troškove za IT zahvaljujući brzom, jednostavnom radu, centraliziranom sustavu za administraciju i jednostavnoj integraciji u poslovne programe i tijek rada.
Proizvođač: Canon
0,00 (HRK)

Canon imageFORMULA ScanFront 330

Kompaktan, inteligentan mrežni skener A4 formata za korporacijske odjele, područne urede i odjele za korisničku podršku.

Kompaktan, pouzdan mrežni skener u boji uz koji ćete povećati produktivnost i smanjiti troškove za IT zahvaljujući brzom, jednostavnom radu, centraliziranom sustavu za administraciju i jednostavnoj integraciji u poslovne programe i tijek rada.

Prednosti

  • Elegantan i kompaktan dizajn
  • Brzo i pouzdano skeniranje
  • Rad prilagođen korisniku s tipkama za zadatke koje možete prilagoditi svojim potrebama
  • Smanjeni troškovi za IT uz upravljanje na daljinu i mrežnu integraciju
  • Napredne sigurnosne značajke
  • Jednostavna prilagodba uz SDK alate koji se temelje na webu

Brzo i pouzdano skeniranje

Kompaktni ScanFront 330 pomoći će vam unaprijediti tijekove rada i smanjiti troškove uz zajamčenu produktivnost zahvaljujući brzinama skeniranja do 30 ppm. Korisnici mogu brzo slati dokumente na razna mrežna odredišta, uključujući i slanje na više odredišta odjednom. Zahvaljujući novodizajniranom mehanizmu valjka za uvlačenje i ravnoj putanji papira, korisnici mogu bez bojazni skenirati razne vrste dokumenata, uključujući debele/tanke papire, kartice, dokumente duljine do 1 m, dokumente formata A3 (u načinu rada Folio) i reljefne kartice.

Rad prilagođen korisniku

Korisnicima će skeniranje uz ScanFront 330 biti jednostavno i praktično. Intuitivan zaslon u boji visoke razlučivosti osjetljiv na dodir dijagonale 8,4 inča i tipke za zadatke koje možete prilagoditi svojim potrebama jamče preciznu distribuciju datoteka na razne lokacije kao što su e-pošta, mrežna mapa, FTP, USB, faks i pisač. Korisne značajke koje štede vrijeme uključuju i funkciju koja korisnicima omogućava brzo slanje dokumenata na vlastitu adresu e-pošte te brzo faksiranje kod kojega pojedinosti odredišta faksa možete unijeti prilikom skeniranja.

Praktično daljinsko upravljanje

ScanFront 330 je jednostavno postaviti i upravljati njime, a pomaže i u smanjivanju troškova za IT. Prilikom dodavanja skenera u mrežu nije vam potreban dodatni hardver ili softver te ga možete pokrenuti bez potrebe za instalacijom softvera za poslužitelj. Upravitelji IT sustava mogu na daljinu ažurirati, stvarati sigurnosne kopije i vraćati veći broj uređaja pomoću jednostavnog web-preglednika, ili istovremeno pomoću alata ScanFront Administration.

Savršena integracija

Integracija u poslovne programe može biti iznimno jednostavna. Prilikom svakog skeniranja možete prenijeti i indeksne datoteke s metapodacima (u CSV ili XML formatu) i te podatke koristiti za određivanje naziva datoteka — omogućujući time jednostavniju klasifikaciju u uredskim sustavima. Osim toga, razvojnim inženjerima na raspolaganju su SDK alati, uključujući i verziju koja se temelji na webu, a koja omogućava pokretanje softvera ScanFront sa zasebnog poslužitelja na webu/u oblaku. Time su razvojnim inženjerima i IT odjelima omogućene još veće mogućnosti integracije u izradi vlastitih prilagođenih integriranih rješenja za poslovne programe.

Robusna zaštita

ScanFront 330 nudi bogat skup naprednih sigurnosnih značajki koje korisnicima omogućavaju potpunu kontrolu pristupa, upravljanja i distribucije informacija. Nude mogućnost postavljanja identifikacijskog pristupa uređaju, pristupa putem lozinke te automatske odjave nakon određenog razdoblja neaktivnosti. S jednog mjesta možete upravljati ograničenjima za korisnike i nadzirati njihovu aktivnost te dokumente koji se šalju šifrirati u PDF format, dodajući im lozinku za sigurnost kod pregleda, uređivanja i ispisa.

 

Max.veličina dokumenta A3
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 50 stranica
Sučelje Ethernet
Sučelje USB 2.0
Brzina skeniranja - jednostrano 30 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 60 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 3000 stranica