Dostava i povrat

Otprema robe

Naručena roba bit će složena na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja naručene robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, te odbiti preuzeti isporučenu robu na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Rok dostave, za robu na skladištu, je slijedeći:

1 dan
Bjelovar, Brdovec, Bukovje Bistransko, Čakovec, Čibača, Dubrovnik, Đakovo, Gornji Stupnik, Hrvatski Leskovac, Ivankovo, Ivanovac, Josipovac, Karlovac, Koprivnica, Krapina, Lučko, Matulji, Mirkovci, Našice, Ogulin, Opatija, Osijek, Pazin, Petrinja, Požega, Pula, Rijeka, Samoborski Otok, Sesvete, Sisak, Slavonski Brod, Sobreč, Split, Strmec Samoborski, Sveta Nedjelja, Sveti Ivan Zelina, Šibenik, Tenja, Trnovec Bartolovečki, Varaždin, Velika Gorica, Velika Mlaka, Vinkovci, Virovitica, Višnjevac, Zadar, Zagreb, Zagreb-Dubrava, Zagreb-Sloboština, Zagreb-Susedgrad, Zaprešić

1-3 dana
manji gradovi i mjesta

2-7 dana
Otoci

Povrat/Reklamacija robe

U slučaju povrata robe kupac je dužan uputiti opravdanu reklamaciju na H2 Shop e-mailom, telefonski ili pismeno.

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

- isporuka robe koja nije naručena
- isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
- svim ostalim uvjetima zajamčenim zakonom o zaštiti potrošača

U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, H2 Shop nadoknaditt će kupcu njegove troškove povrata robe i vrijednost robe koju više nije u mogućnosti isporučiti.

Rok za povrat sredstava iznosi 30 dana.

Trajanje jamstva u mjesecima za sve proizvode koji podliježu jamstvu, naznačeno je na ponudi te računu kojeg ste dobili uz proizvod.
Jamčimo da će proizvodi, ako se ispravno koriste, pravilno raditi u jamstvenom roku koji je određen pravilnikom proizvođača, te se obvezujemo otkloniti sve eventualne nepravilnosti u radu o svom trošku u jamstvenom roku.

Jamstvo se može ostvariti isključivo ako se proizvod dostavi u naš ili drugi ovlašteni servis u jamstvenom roku s jamstvenim listom, kopijom računa, pripadnom dokumentacijom, priborom i opisom kvara u pisanom obliku. Za ostvarivanje prava na jamstvo nužno je da je korisnik pri uporabi postupio prema uputama za korištenje, da proizvod nema mehanička oštećenja te da ga nisu pokušale popravljati neovlaštene osobe!

Za kvarove nastale nestručnim rukovanjem, mehaničkim ili toplinskim oštećenje te višom silom (udar groma, prenapona) jamstvo ne vrijedi.

Ako u jamstvenom roku uređaj nije popravljen za 45 dana od dostave uređaja u naš servis, zamjenit ćemo ga novim ili napraviti odobrenje.
Ako u jamstvenom roku popravak uređaja traje dulje od 10 dana, jamstveni rok se produžuje za trajanje popravka istog.

Rezervni dijelovi za složene uređaje bit će osigurani najmanje 7 godina od prodaje, osim za one koji se ne popravljaju nego zamjenjuju.

Za reklamirane proizvode za koje se ustanovi da su tehnički ispravni naplatit će se usluga dijagnostike prema važećem cjeniku usluga!

Transportne troškove te organiziranje slanja reklamirane robe do našeg servisa snosi kupac u cijelosti.

Ovlašteni servis za sve uređaje bez posebnog jamstvenog lista uvoznika je Inpro d.o.o. a za one uz koje dobijete poseban jamstveni list na istom je naveden popis ovlaštenih servisa te jamstveni uvjeti.