Epson

Seiko Epson Corporation (Epson je skraćenica za "Son of Electronic Printer"), ili jednostavno Epson, je japanska tvrtka i jedan od najvećih svjetskih proizvođača pisača, te opreme povezane s informacijama i skeniranjem. Sa sjedištem u Suwa-i, Nagano, Japan, tvrtka ima brojne podružnice širom svijeta i proizvodi tintne, matrične i laserske pisače, skenere, stolna računala, poslovne, multimedijske i kućne kazališne projektore, velike kućne televizore... Epson je jedna od tri osnovne tvrtke Seiko grupe, tvrtke koja je od svog osnutka tradicionalno poznata po proizvodnji Seiko satova.

Sortiraj po
Prikaži
po stranici

Epson Perfection V19

Skener Epson Perfection V19 je skener za fotografije i dokumente. Snimite, pohranite i podijelite slike i dokumente brzo i jednostavno uz ovaj elegantni, novi kompaktni skener za dom i ured.
0,00 (HRK)

Epson Perfection V370 Photo

Postignite vrhunsku kakvoću skeniranja fotografija A4 formata uz Epson Perfection V370 Photo koji je opremljen ugrađenom jedinicom za folije koja omogućuje jednostavno skeniranje slajdova, filmova i negativa. Zahvaljujući visokoj optičkoj razlučivosti od 4.800 dpi i CCD tehnologiji (eng. charged-coupled device) možete biti sigurni da će svaka pojedinost biti vjerno i izvanredno oštro zabilježena.
0,00 (HRK)

Epson Perfection V550 Photo

Perfection V550 Photo višenamjenski je foto skener koji vašim starim fotografijama udahnjuje novi život. Pomoću Digital ICE® tehnologije i Epson Easy Photo Fix softvera možete jednostavno skenirati razne vrste negativa i pozitiva, ne veće od srednjeg formata. Svoje stare fotografije možete pretvoriti u oštre i jasne digitalne slike, a sve to za svega nekoliko trenutaka.
0,00 (HRK)

Epson Perfection V600 Photo

Uklonite tragove prašine i ogrebotina pomoću ovog svestranog skenera razlučivosti 6400 dpi, koji uključuje i napredne DIGITAL ICE™ tehnologije za film i fotografije.
0,00 (HRK)

Epson Perfection V800 Photo

Pretvorite sve svoje drage uspomene u digitalne medije pomoću ovog skenera profesionalne kakvoće rezolucije 6400 dpi. Skeneru V800 praktički nije potrebno vrijeme za zagrijavanje, a uključuje i držače za film visoke kakvoće koji omogućuju dobivanje brzih rezultata visoke kakvoće. Za bolju jasnoću, prašina i ogrebotine automatski se uklanjaju iz filmova i fotografija.
0,00 (HRK)

Epson Perfection V850 PRO

Skener V850 Pro ima optički sustav s povećanim brojem prijelaza koji omogućuje kvalitetu slike iznimne kakvoće i veću brzinu skeniranja, a skener tako može široki raspon medija i filmova pretvoriti u digitalne slike profesionalne kakvoće.
0,00 (HRK)

Epson WorkForce DS-1630

Kombinacija plošnog skenera i udobnost automatskog posluživača listova kapaciteta 50 stranica omogućuje skeniranje širokog raspona složenih dokumenata, uključujući knjige, uvezene dokumente, putovnice i osjetljive predmete uz brzo i jednostavno skeniranje stogova uredskih dokumenata. Zbog malih dimenzija može se postaviti u recepciju te u okruženja koja su okrenuta kupcima, a može se iskoristiti i u radnim skupinama u uredu.
0,00 (HRK)

Epson WorkForce DS-1660W

Kombinacija plošnog skenera i udobnost automatskog posluživača listova kapaciteta 50 stranica omogućuje skeniranje širokog raspona složenih dokumenata, uključujući knjige, uvezene dokumente, putovnice i osjetljive predmete uz brzo i jednostavno skeniranje stogova uredskih dokumenata.
0,00 (HRK)