Epson Perfection V19

Skener Epson Perfection V19 je skener za fotografije i dokumente. Snimite, pohranite i podijelite slike i dokumente brzo i jednostavno uz ovaj elegantni, novi kompaktni skener za dom i ured.
Proizvođač: Epson
0,00 (HRK)

Skener Epson Perfection V19

Skener za fotografije i dokumente

Ovaj skener s USB napajanjem jednostavan je za korištenje te ima novi elegantni dizajn koji štedi prostor. Ugrađeno postolje omogućuje dodanu fleksibilnost jer se skener može koristiti u ravnom položaju ili na boku za uštedu prostora na stolu. Uz 4800 dpi i veliku brzinu skeniranja, V19 brzo daje rezultate visoke kakvoće. Fotografije možete pohraniti i podijeliti na mreži na jednostavan način, izravnim skeniranjem na Facebook i Picasu.

Iznimno kompaktan i uredan

Napajanjem i spojivošću skenera V19 upravlja jedan mikro USB, čime se smanjuje pretrpanost kabelima, a radni prostor se održava urednim. Uređaj ima i ugrađeno postolje za fleksibilno skeniranje koje odgovara prostoru vašeg radnog stola.

Brzi rezultati visoke kakvoće

Zahvaljujući Epsonovoj ReadyScan LED tehnologiji, sa skeniranjem je moguće započeti odmah, bez prethodnog zagrijavanja uređaja. Uz Epson Easy Photo Fix softver koji poboljšava kvalitetu skeniranih materijala uklanjanjem prašine, ispravljanjem izblijedjelih boja i pozadinskog osvjetljenja, pobrinite se da i vaše stare fotografije izgledaju najbolje što je moguće. Čak će i vaši skenirani dokumenti izgledati izvrsno jer V19 ima niz značajki za poboljšavanje koje vam omogućuju da poboljšate oštrinu teksta i uklonite neželjenu vidljivost na drugoj strani papira iz dokumenata koji se skeniraju obostrano.

Praktičan

Da bi skeniranje bilo brzo i jednostavno, V19 ima četiri jednofunkcijske tipke pa možete skenirati, kopirati, dijeliti i pretvarati fotografije i dokumente u PDF-ove s više stranica1 koje je moguće pretraživati pritiskom na gumb. Prilagođene zadatke skeniranja možete dodijeliti i svima četirima tipkama te tako spremiti postavke, poput rezolucije, formata i spremiti lokaciju da biste ubrzali vršenje zadataka skeniranja koji se ponavljaju. Za dodanu svestranost, odvojivi poklopac omogućuje skeniranje debelih knjiga, fotoalbuma i ostalih uvezanih predmeta. Usto, fotografije možete jednostavno podijeliti s obitelji i prijateljima izravnim skeniranjem na Facebook i Picasu.

Ključne značajke

  • Skeniranje u visokoj rezoluciji od 4800 dpi: Skenirajte fotografije i dokumente u visokoj kakvoći
  • Napajanje i spojivost putem mikro USB-a: Nema potrebe za strujnim ispravljačem s utikačem ili posebnim kabelom za napajanje
  • Ugrađeno postolje za skenir. u uspravnom položaju: Uštedite prostor na radnom stolu ili na blagajni
  • Četiri tipke s brzim pritiskom: Brzo skeniranje za pojednostavljenje zadataka skeniranja koji se ponavljaju
  • Pametni softver: Zajamčite skeniranje najbolje kakvoće te pohranjujte i dijelite fotografije na mreži
Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Jednostrano
Optička rezolucija 4800 DPI
Uvlačenje dokumenata Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 1 stranica
Sučelje USB 2.0