Epson Perfection V370 Photo

Postignite vrhunsku kakvoću skeniranja fotografija A4 formata uz Epson Perfection V370 Photo koji je opremljen ugrađenom jedinicom za folije koja omogućuje jednostavno skeniranje slajdova, filmova i negativa. Zahvaljujući visokoj optičkoj razlučivosti od 4.800 dpi i CCD tehnologiji (eng. charged-coupled device) možete biti sigurni da će svaka pojedinost biti vjerno i izvanredno oštro zabilježena.
Proizvođač: Epson
0,00 (HRK)

Epson Perfection V370 Photo

Epsonova ReadyScan LED tehnologija skenira u trenu bez gotovo ikakvog prethodnog zagrijavanja te je energetski vrlo učinkovita, što vam omogućuje da smanjite vaše račune za potrošnju električne energije i utjecaj na okoliš.

Skeniranje glomaznih knjiga ili 3D predmeta nije problem jer uređaj Perfection V370 Photo ima izvlačivu šarku koja se može otvoriti do 180 stupnjeva. Čak i ako dijelovi knjige ili predmeta koji se skeniraju nisu u kontaktu sa staklenom pločom skenera, i dalje će biti fokusirani i točno snimljeni. To je zato što Epsonova tehnologija CCD senzora slike omogućuje veću dubinu polja nego CIS (eng. contact image sensor) tehnologija koja se koristi u većini sličnih skenera.

Uređaj Perfection V370 Photo koji je jednostavan za korištenje omogućuje praktično skeniranje u poruku e-pošte jednim pritiskom na gumb, kao i skeniranje u pretražive PDF dokumente na više stranica. Uz priloženi softver dostupne su i druge korisne značajke uređivanja fotografija i dokumenata: Epson Easy Photo Fix omogućuje vam da jednostavno obnovite originale tako što obnavlja izblijedjele boje, uklanja tragove prašine i ogrebotina te prilagođava pozadinsko osvjetljenje, optičko prepoznavanje znakova (OCR) omogućuje kopiranje, lijepljenje i uređivanje teksta iz skeniranih dokumenata, a Epson Document Capture pak omogućuje izravno skeniranje u servise za pohranu u oblaku pa skeniranom sadržaju možete pristupiti s bilo kojeg računala ili mobilnog uređaja.

Ključne značajke

  • Visoka razlučivost: Vrhunska kakvoća uz 4.800 dpi
  • Jedinica za folije: Skeniranje slajdova, filmova i negativa
  • Fleksibilnost: Skeniranje glomaznih knjiga i 3D predmeta
  • Praktičan: Skeniranje u e-poštu ili pohranu u oblaku
  • Bez zagrijavanja uređaja: Štedi električnu energiju i novac
Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Jednostrano
Optička rezolucija 4800 DPI
Uvlačenje dokumenata Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 1 stranica
Sučelje USB 2.0