Epson Perfection V600 Photo

Uklonite tragove prašine i ogrebotina pomoću ovog svestranog skenera razlučivosti 6400 dpi, koji uključuje i napredne DIGITAL ICE™ tehnologije za film i fotografije.
Proizvođač: Epson
0,00 (HRK)

Epson Perfection V600 Photo

Uklonite tragove prašine i ogrebotina pomoću ovog svestranog skenera razlučivosti 6400 dpi, koji uključuje i napredne DIGITAL ICE™ tehnologije za film i fotografije. Brzo i učinkovito skenirajte sve svoje stare fotografije, negative i dijapozitive. Uz pomoć držača za filmove ovaj uređaj može primiti gotovo bilo koju veličinu i format, uključujući i 35-milimetarske negative, uokvirene dijapozitive, kao i puni panoramski srednji format filma.

Zahvaljujući Epson ReadyScan LED tehnologiji, sa skeniranjem je moguće započeti odmah, bez prethodnog zagrijavanja uređaja. Pri skeniranju također trošite manje energije, što je dobro za okoliš i štedi vaš novac.

Napredna DIGITAL ICE tehnologija čini jednostavnim uklanjanje tragova prašine i ogrebotina s filmova i fotografija, a zahvaljujući podesivoj veličini prozora za pretprikaz moguće je provjeriti svaku pojedinost na slikama.

Bez obzira na to što skenirate, možete biti sigurni da će uređaj zabilježiti svaku pojedinost zahvaljujući vrhunskoj Epson Matrix CCD® tehnologiji optičke razlučivosti 6400 dpi.

Ključne značajke

  • Skeniranje visoke kakvoće: Skener visoke kakvoće za filmove i fotografije, razlučivosti 6400 dpi-ja
  • Popravite slike: Obnovite filmove i fotografije pomoću DIGITAL ICE tehnologije
  • Uštedite vrijeme i energi: Štedite energiju i skenirajte brzo s Epson ReadyScan LED tehnologijom
  • Prilagodljivo upravljanje: Skenirajte veliki broj različitih formata fotografija i filmova
  • Provjerite pojedinosti: Praktičan podesivi prozor za pretprikaz

 

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Jednostrano
Optička rezolucija 6400 DPI
Uvlačenje dokumenata Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 1 stranica
Sučelje USB 2.0