Epson Perfection V800 Photo

Pretvorite sve svoje drage uspomene u digitalne medije pomoću ovog skenera profesionalne kakvoće rezolucije 6400 dpi. Skeneru V800 praktički nije potrebno vrijeme za zagrijavanje, a uključuje i držače za film visoke kakvoće koji omogućuju dobivanje brzih rezultata visoke kakvoće. Za bolju jasnoću, prašina i ogrebotine automatski se uklanjaju iz filmova i fotografija.
Proizvođač: Epson
0,00 (HRK)

Epson Perfection V800 Photo

Pretvorite sve svoje drage uspomene u digitalne medije pomoću ovog skenera profesionalne kakvoće rezolucije 6400 dpi. Skeneru V800 praktički nije potrebno vrijeme za zagrijavanje, a uključuje i držače za film visoke kakvoće koji omogućuju dobivanje brzih rezultata visoke kakvoće. Za bolju jasnoću, prašina i ogrebotine automatski se uklanjaju iz filmova i fotografija

Izbor rezolucije

Skener V800 može se pohvaliti sustavom dvostrukih leća koji automatski odabire optimalnu leću, uz optičku rezoluciju do 4800 dpi za refleksivno foto skeniranje te 6400 dpi pri skeniranju s držačima filma.

Skeniranje iz svih izvora

Skenirajte film i 35-milimetarske dijapozitive, kao i film srednjeg i velikog formata od 4 x 5 inča u oštrom fokusu zahvaljujući poboljšanim držačima za film s prilagodljivom kontrolom visine i krutim dizajnom. Skener V800 podržava i nestandardni format filma dimenzija 8 x 10 inča ako se postavi izravno na staklenu ploču skenera. Digital ICE tehnologijom automatski se otklanjaju nesavršenosti, poput prašine, kose, ogrebotina i otisaka prstiju s filma1 i fotografija da bi se slikama vratio njihov prvotni sjaj, i to uz minimalni trud. Iskoristite prednosti izvrsne reprodukcije tonova uz optičku gustoću od 4,0 DMax. Skener V800 može otkriti točan raspon tonova izvornika te osigurati da se najsvjetlija i najtamnija područja slike reproduciraju točno i tako otkriju zadivljujuće detalje i dinamički raspon.

Napredni softver

Zahvaljujući Epsonovoj ReadyScan tehnologiji s LED izvorom svjetlosti vrijeme zagrijavanja je kraće od jedne sekunde pa skeniranje može započeti praktički u trenutku. Potrošnja struje je vrlo niska pa se tako štedi i energija.

Ključne značajke

  • Skenira sve: Dijapozitivi, film, srednji format i ispisani primjerci
  • Sustav dvostrukih leća: Prebacuje se između rezolucije od 6400 dpi za dijapozitive i film te 4800 dpi za fotografije
  • Otklanja nesavršenosti: Tehnologija Digital ICE čisti stare filmove i fotografije1
  • Dinamički raspon: Precizna reprodukcija raspona tonova i glatkog prijelaza izvornika
  • Brzi početak rada: Zagrijava se kraće od jedne sekunde
Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Jednostrano
Optička rezolucija 6400 DPI
Uvlačenje dokumenata Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 1 stranica
Sučelje USB 2.0