Epson Perfection V850 PRO

Skener V850 Pro ima optički sustav s povećanim brojem prijelaza koji omogućuje kvalitetu slike iznimne kakvoće i veću brzinu skeniranja, a skener tako može široki raspon medija i filmova pretvoriti u digitalne slike profesionalne kakvoće.
Proizvođač: Epson
0,00 (HRK)

Epson Perfection V850 PRO

Skener V850 Pro ima optički sustav s povećanim brojem prijelaza koji omogućuje kvalitetu slike iznimne kakvoće i veću brzinu skeniranja, a skener tako može široki raspon medija i filmova pretvoriti u digitalne slike profesionalne kakvoće. Ovom visoko produktivnom skeneru rezolucije 6400 dpi praktički nije potrebno vrijeme za zagrijavanje, automatski uklanja prašinu i ogrebotine te uključuje dva kompleta držača za film visoke kakvoće.

Izbor rezolucije

Skener V850 Pro može se pohvaliti sustavom dvostrukih leća koji automatski odabire optimalnu leću, uz optičku rezoluciju do 4800 dpi za foto skeniranje te 6400 dpi pri skeniranju s držačima filma.

Skeniranje iz svih izvora

Skenirajte široki raspon formata filma u oštrom fokusu zahvaljujući kvalitetnim, poboljšanim držačima za film s prilagodljivom kontrolom visine i krutim dizajnom. Skener V850 Pro podržava i format filma dimenzija 8 x 10 inča ako se postavi izravno na staklenu ploču skenera.

Visoka učinkovitost

Epsonov ReadyScan LED izvor svjetlosti ima vrijeme zagrijavanja kraće od jedne sekunde pa skeniranje može započeti praktički u trenutku. Dva kompleta držača za film omogućuju vam da drugi skup izvornika za skeniranje pripremite dok je skeniranje prvog još u tijeku.

Čišćenje slika

Digital ICE tehnologijom automatski se otklanjaju nesavršenosti, poput prašine, kose, ogrebotina i otisaka prstiju s filma1 i fotografija da bi se slikama vratio njihov prvotni sjaj, i to uz minimalni trud.

Ispravan ton

Iskoristite prednosti izvrsne reprodukcije tonova uz optičku gustoću od 4,0 DMax. Skener V850 Pro može otkriti točan raspon tonova izvornika te osigurati da se najsvjetlija i najtamnija područja slike reproduciraju točno i tako otkriju zadivljujuće detalje i dinamički raspon.

Profesionalni softver

Skeneru V850 Pro su osim programa Epson Scan priloženi softveri SilverFast SE Plus 8 i i1 Scanner za napredne i profesionalne funkcije skeniranja.

Ključne značajke

  • Profesionalna kvaliteta skeniranja: Dijapozitivi, film, srednji format i ispisani primjerci
  • Sustav dvostrukih leća: Prebacuje se između rezolucije od 6400 dpi za dijapozitive i film te 4800 dpi za fotografije
  • Visoka učinkovitost: Vrijeme zagrijavanja od jedne sekunde i dva kompleta držača za film
  • Dinamički raspon: Precizna reprodukcija raspona tonova i glatkog prijelaza izvornika
  • Otklanja nesavršenosti: Tehnologija Digital ICE čisti stare filmove i fotografije
Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Jednostrano
Optička rezolucija 6400 DPI
Uvlačenje dokumenata Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 1 stranica
Sučelje USB 3.0