Epson skeneri

Pouzdani i brzi skeneri renomironog japanskog proizvođača Espon.

Sortiraj po
Prikaži
po stranici

Epson WorkForce DS-30

Workforce DS-30 prvi je Epsonov mobilni poslovni skener i jedan od najlakših na tržištu. Omogućuje poslovnim ljudima da brzo i učinkovito rukuju dokumentima dok su u pokretu. Kad god treba skenirati i pohraniti papirne dokumente poput posjetnica ili potpisanih obrazaca, DS-30 ih s lakoćom pretvara u digitalni format.
0,00 (HRK)

Epson WorkForce DS-310

Uz najveće brzine na tržištu u svojoj klasi od 25 stranica u minuti, moći ćete brzo i učinkovito upravljati dokumentima dok ste u pokretu. Zahvaljujući laganom i kompaktnom dizajnu možete ga jednostavno nositi u torbi ili ga odložiti u ladicu i po potrebi koristili za digitaliziranje različitih medija. Radi veće učinkovitosti ima i posluživač listova kapaciteta 20 stranica.
0,00 (HRK)

Epson WorkForce DS-360W

Skenirajte na bilo kojem mjestu s ovim prijenosnim skenerom koji ima ugrađenu bateriju i mogućnost bežične spojivosti. U kombinaciji s laganim i kompaktnim dizajnom DS-360W omogućuje vam brzo i učinkovito skeniranje dokumenata dok ste u pokretu. Možete ga čak i napuniti u pokretu putem USB-a. A uz najveće brzine na tržištu od 25 stranica u minuti1, lako ćete držati papirologiju pod kontrolom.
0,00 (HRK)

Epson WorkForce DS-50000

A3 skener za dokumente. Plošni skener A3 formata, visokih radnih svojstava za uvezane ili osjetljive dokumente.
0,00 (HRK)

Epson WorkForce DS-530

Skener Epson WorkForce DS-530 je inovativni poslovni skener. Inteligentno rješenje skenera s automatskim posluživanjem listova koji je unaprijedio radne procese pametnim značajkama za snimanje širokog niza dokumenata.
0,00 (HRK)

Epson WorkForce DS-530N

Epson WorkForce DS-530N je inovativni poslovni skener s automatskim posluživanjem listova koji je preobrazio radne procese pametnim značajkama za snimanje širokog niza dokumenata.
0,00 (HRK)

Epson WorkForce DS-5500

Plošni skener visokih performansi za dokumente A4 formata.Epson WorkForce DS-5500 savršen je za tvrtke kojima je potrebno jednostavno snimanje dokumenata i njihova pretvorba zahvaljujući visokokvalitetnoj CCD tehnologiji i naprednim značajkama za obradu slika Epson Scan i Document Capture Pro.
0,00 (HRK)