Epson WorkForce DS-1630

Kombinacija plošnog skenera i udobnost automatskog posluživača listova kapaciteta 50 stranica omogućuje skeniranje širokog raspona složenih dokumenata, uključujući knjige, uvezene dokumente, putovnice i osjetljive predmete uz brzo i jednostavno skeniranje stogova uredskih dokumenata. Zbog malih dimenzija može se postaviti u recepciju te u okruženja koja su okrenuta kupcima, a može se iskoristiti i u radnim skupinama u uredu.
Proizvođač: Epson
0,00 (HRK)

Skener Epson WorkForce DS-310

Inteligentne značajke

Pametna podešavanja boja i slika, uključujući automatsko izrezivanje, ispravljanje ukošenosti, uklanjanje praznih stranica i pozadine, uz Epsonovu tehnologiju obrade slika. U načinu dugih dokumenata moguće je skenirati preko tri metra papira (3048 mm) na jednoj strani.

Poboljšajte učinkovitost u uredu

Jedan od najbržih skenera u svojoj klasi uz brzinu skeniranja od 25 str./min. USB 3.0 spojivost znači da nema usporavanja, čak i pri skeniranju u visokoj rezoluciji od 300 dpi. Skenirajte obje strane stranice uz mogućnost obostranog skeniranja za veću udobnost. Izradite do 30 zadataka uz opcijsku mrežnu ploču i skenirajte izravno na lokacije na poslužitelju, usluge u oblaku i Microsoft SharePoint. Uključeni Epsonov softver omogućuje izlaz dvojne slike; skenirajte jednom i pošaljite na dvije različite lokacije. Model DS-1630 potiče i jednostavno skeniranje jednim dodirom u mape, e-poštu, na račune pohrane na mreži i više.

Ključne značajke

  • Najmanji u svojoj klasi: Olakšava postavljanje u recepcijama i u stražnjim uredima.
  • Skenirajte široki raspon dokumenata: Uključujući knjige, uvezene dokumente, putovnice i osjetljive predmete
  • Inteligentna podešavanja boje i slike: Automatsko izrezivanje, ispravljanje ukošenosti, uklanjanje praznih stranica i pozadina
  • Jedan od najbržih u klasi: Brzina skeniranja 25 str./min.
  • USB 3.0 spojivost: Nema usporavanja, čak i pri skeniranju u visokoj rezoluciji od 300 dpi
Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF + Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 50 stranica
Sučelje USB 3.0
Brzina skeniranja - jednostrano 25 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 50 slika u minuti (ipm)
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 1500 stranica