Epson WorkForce DS-50000

A3 skener za dokumente. Plošni skener A3 formata, visokih radnih svojstava za uvezane ili osjetljive dokumente.
Proizvođač: Epson
0,00 (HRK)

Skener Epson Workforce DS-50000

Ovaj skener za dokumente A3 formata odgovor je na potrebe vertikalnih tržišta gdje je potrebno jednostavno snimanje dokumenata i njihova pretvorba zahvaljujući visokokvalitetnoj CCD tehnologiji i snažnim funkcijama za obradu slika Epson Scan i Document Capture Pro.

Ovaj uređaj posebno je izveden za prihvat pojedinačnih dokumenata i idealan je za korisnike sa specifični potrebama snimanja, kao što je skeniranje uvezanih materijala te debelih ili osjetljivih dokumenata. Ovaj se skener lako može integrirati u vertikalne aplikacije zahvaljujući TWAIN, ISIS i WIA podršci, kao i poveznicima za Document Capture Pro.

Visoku kvalitetu rezultata skeniranja osigurava CCD tehnologija, inovativne funkcije obrade slika kao što su Book Spine Correction te poboljšano ispuštanje/poboljšanje boja što omogućava Epson Scan. Pored toga Document Capture Pro olakšava obradu skeniranih podataka prije njihove pretvorbe i virtualne distribucije u bilo kojem repozitoriju za dokumente ili sustavu za upravljanje dokumentima.

Ovaj skener i njegove funkcije zajednički može koristiti više korisnika uz opcijsku ploču mrežnog sučelja. Zajedno s Document Capture Pro rješenjima, ploča mrežnog sučelja omogućit će korisnicima pogodnosti funkcije Push Scan te prilagodbu funkcija posla ‘skeniraj za’ kao što su ‘skeniraj za e-poštu’ ili ‘skeniraj za Microsoft SharePoint’. Ove funkcije omogućuju izvođenje složenih zadataka bez napora.

Epson ReadyScan LED tehnologija uklanja potrebu za zagrijavanjem, osigurava rad bez žive i smanjuje potrošnju energije. Ovi elementi zajedno s ENERGY STAR kvalifikacijom*1, čine ekološki prihvatljiv uređaj.

Ključne značajke

  • A3 plošni skener: Skeniranje dokumenata do formata veličine A3
  • Kvalitetni rezultati: CCD tehnologija visoke kvalitete
  • Bez zagrijavanja uređaja: ReadyScan LED za brzi početak skeniranja
  • Mogućnost umrežavanja: Opciona ploča mrežnog sučelja
  • Ekološki prihvatljiv: ENERGY STAR kvalifikacija *1
Max.veličina dokumenta A3
Način skeniranja Jednostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 1 stranica
Sučelje USB 2.0