Epson WorkForce DS-530

Skener Epson WorkForce DS-530 je inovativni poslovni skener. Inteligentno rješenje skenera s automatskim posluživanjem listova koji je unaprijedio radne procese pametnim značajkama za snimanje širokog niza dokumenata.
Proizvođač: Epson
0,00 (HRK)

Skener Epson WorkForce DS-530

Inovativni poslovni skener

Inteligentno rješenje skenera s automatskim posluživanjem listova koji je unaprijedio radne procese pametnim značajkama za snimanje širokog niza dokumenata.

Iskoristite puni potencijal skeniranja dokumenata

Brzi i učinkoviti obostrani skener DS-530 inteligentan je izbor za upravljanje poslovnim dokumentima koji nudi izvedbu i svestranost na svjetskoj razini. Uz mogućnost skeniranja do 35 str./min. ili 70 sl./min., skener nudi velik izbor opcija rukovanja medijima koje vam omogućuju brzo snimanje, indeksiranje, pohranu i dijeljenje ključnih poslovnih dokumenata.

Skener vam može pomoći u upravljanju ključnim informacijama u tvrtki, poboljšati kvalitetu poslovnih odluka te povećati učinkovitost u radu i postupcima.

Ubrzana obrada informacija

Zbog potrebe za učinkovitom automatizacijom niza postupaka u uredu i okruženja usmjerenih korisnicima, ti skeneri dizajnirani su za pojednostavljenje vođenja evidencije dok pružaju visoku razinu sigurnosti, pouzdanosti i skalabilnosti.

Tim funkcijama dodatno pomaže mogućnost uređaja da zajamči visokokvalitetno skeniranje (300 dpi) pri visokoj brzini, zahvaljujući obradi poboljšanja slike, poput automatskog izrezivanja, automatskog ispravljanja ukošenosti (jasno definirani rubovi) i smanjenja nepravilnosti boja. Radnje izvodi procesor s dvije jezgre visokih performansi s ugrađenom funkcijom ubrzanja hardvera.

Komplet za plošno skeniranje

Opcijski komplet za plošno skeniranje omogućuje učinkovito skeniranje različitih medija, kao što su poštanske marke, putovnice, knjige i ostalo.

Moćna tehnologija prikaza slika

S Epsonovim softverom za poboljšanje slika s funkcijama ispravljanja ukošenosti i funkcijama automatskog rotiranja možete jednostavno podesiti slike pri skeniranju. Napredne značajke, poput prepoznavanja crtičnog koda i optičkog prepoznavanja znakova za zone omogućuju razdvajanje dokumenata i jednostavno imenovanje dokumenata.

Dinamično i pouzdano ulaganje dokumenata

Inteligentne značajke, kao što je sustav aktivnih valjaka za razdvajanje, pomažu u sprječavanju pogreške dvostrukog ulaganja dokumenata, što jamči točno skeniranje svakog djelića papira najveće kvalitete. Ugrađeni ultrazvučni senzori i ručni unos dužine papira dvije su dodatne razine sigurnosti koje jamče najvišu razinu integracije podataka.

Aktivni sustav ulaganja papira pokreće se uz inovativni pretinac za papir koji olakšava jednostavnije skeniranje stranica. Uz smanjenje trenja između pretinca i stranice koja se skenira, omogućuje jednostavniji prolazak medija kroz uređaj i smanjuje pogreške pri ulaganju.

Funkcija otkrivanja i preskakanja dvostrukog ulaganja znači da se zahtjevni mediji, kao što su omotnice ili dokumenti s nalijepljenim bilješkama mogu jednostavno i brzo skenirati, pri čemu ih sustav neće prepoznati kao pogreške. I upotreba funkcije je jednostavna – samo pritisnite tipku.

Ključne značajke

  • Prvi u industriji sa sporim načinom1: Skenirajte zgužvane, dugačke ili osjetljive dokumente bez povećavanja veličine datoteka
  • Sustav aktivnih valjaka za razdvajanje: Sprječava naporna dvostruka ulaganja te jamči skeniranje svakog djelića papira
  • Opcijski komplet za pretvorbu u plošnom skeneru: Omogućuje skeniranje raznih predmeta, od poštanskih markica do putovnica, knjiga i više
  • Način automatskog skeniranja: Brzo obrađujte fizičke dokumente u količinama kojima možete upravljati.
  • Opcijsko mrežno sučelje: Jednostavno skeniranje između korisnika, uz push scan i unaprijed određene profile zadataka
Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF
ADF kapacitet (80 g/m²) 50 stranica
Sučelje USB 3.0
Brzina skeniranja - jednostrano 70 stranica u minuti (ppm)
Brzina skeniranja - obostrano 35 stranica
Preporučeni dnevni volumen skeniranja 4000 stranica