Epson WorkForce DS-5500

Plošni skener visokih performansi za dokumente A4 formata.Epson WorkForce DS-5500 savršen je za tvrtke kojima je potrebno jednostavno snimanje dokumenata i njihova pretvorba zahvaljujući visokokvalitetnoj CCD tehnologiji i naprednim značajkama za obradu slika Epson Scan i Document Capture Pro.
Proizvođač: Epson
0,00 (HRK)

Skener Epson Workforce DS-5500

Plošni skener visokih performansi za dokumente A4 formata

Epson WorkForce DS-5500 savršen je za tvrtke kojima je potrebno jednostavno snimanje dokumenata i njihova pretvorba zahvaljujući visokokvalitetnoj CCD tehnologiji i naprednim značajkama za obradu slika Epson Scan i Document Capture Pro.

Ovaj uređaj posebno je osmišljen za prihvat pojedinačnih dokumenata i idealan je za korisnike sa specifičnim potrebama snimanja, kao što je skeniranje uvezanih materijala te dokumenata velikog volumena ili osjetljivih dokumenata. Ovaj se skener lako može integrirati u vertikalne aplikacije zahvaljujući TWAIN, ISIS i WIA podršci, kao i priključcima za Document Capture Pro.

Visoku kvalitetu rezultata skeniranja osigurava CCD tehnologija i inovativne značajke obrade slika kao što su Book Spine Correction te poboljšano ispuštanje/poboljšanje boja što omogućuje Epson Scan. Osim toga, Document Capture Pro olakšava obradu skeniranih podataka prije njihove pretvorbe i distribucije u gotovo bilo kojem spremištu za dokumente ili sustavu za upravljanje dokumentima.

Ovaj skener i njegove značajke može istovremeno koristiti više korisnika pomoću ugrađene ploče mrežnog sučelja. Ploča mrežnog sučelja zajedno s Document Capture Pro alatima omogućuje korisnicima korištenje prednosti značajki Push Scan te prilagodbu zadatka „skeniranje u“*2, kao što su „skeniranje u poruku e-pošte“ ili „skeniranje u Microsoft SharePoint®“*2 . Ove funkcije omogućuju izvođenje složenih zadataka bez napora.

Epson ReadyScan LED tehnologija uklanja potrebu za zagrijavanjem, omogućuje rad bez korištenja žive i smanjuje potrošnju energije. Ti elementi u kombinaciji s usklađenošću sa standardom ENERGY STAR*1, čine ekološki prihvatljiv uređaj.

Ključne značajke

  • Kvalitetni rezultati: CCD tehnologija visoke kvalitete
  • Bez zagrijavanja uređaja: ReadyScan LED za brzi početak skeniranja
  • Besprijekorna integracija: Podrška za TWAIN i ISIS
  • Mogućnost umrežavanja: Dodatna ploča mrežnog sučelja
  • Ekološki prihvatljiv: U skladu sa standardom ENERGY STAR *1

 

Max.veličina dokumenta A4
Način skeniranja Jednostrano
Optička rezolucija 1200 DPI
Uvlačenje dokumenata Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 1 stranica
Sučelje USB 2.0