Epson WorkForce DS-70000

Skener Epson Workforce DS-70000 je A3 skener za dokumente. Unaprijedite rad s dokumentima uz ovaj pouzdan, produkcijski skener A3 formata.
Proizvođač: Epson
0,00 (HRK)

Skener Epson Workforce DS-70000

Epson WorkForce DS-70000 nudi pouzdano, visoko kvalitetno snimanje dokumenata, pretvorbu i distribuciju u sustavu za upravljanje dokumentima. Ovaj skener za dokumente A3 formata idealan je za poduzeća s velikim potrebama za skeniranjem.

Konstrukcijom koja jamči jednostavno uklapanje u IT sustave, ovaj uređaj visokih performansi može skenirati velike serije dokumenata u jednom prolazu, brzo i efikasno. Uz brzinu skeniranja od 70 str./min / 140 sl./min, ovaj proizvodni skener osigurat će rješenje za vrlo zahtjevne poslove bez napora. Ovaj skener osigurava brzo skeniranje bez poteškoća zahvaljujući automatskom posluživaču dokumenata za 200 stranica A3 formata, dvostrukom skeniranju u jednom prolazu i detekcijom dvostrukih listova.

Document Capture Pro olakšava integraciju ovog skenera u sustav za upravljanje dokumentima, čime se ubrzava radni proces i omogućava korisnicima snimanje, pretvorba i distribucija skeniranih podataka virtualno svakog dokumenta u repozitoriju ili sustavu za upravljanje dokumentima.

Ovaj skener i njegove funkcije zajednički može koristiti više korisnika uz opcijsku ploču mrežnog sučelja. Zajedno s Document Capture Pro rješenjima, ploča mrežnog sučelja omogućit će korisnicima pogodnosti funkcije Push Scan te prilagodbu funkcija posla ‘skeniraj za’ kao što su ‘skeniraj za e-poštu’ ili ‘skeniraj za Microsoft SharePoint®’*2. Ove funkcije omogućuju izvođenje složenih zadataka bez napora što povećava prihvaćenost kod korisnika bez potrebe za obukom.

Epson ReadyScan LED tehnologija zajedno s ENERGY STAR kvalifikacijom*1, čine ekološki prihvatljiv uređaj.

Ključne značajke

  • Vrlo brzo skeniranje: Brzina skeniranja 70 str./min / 140 sl./min.
  • ADF velikog kapaciteta: ADF za 200 stranica A3 formata
  • Bez gnjavaže: Detekcija dvostrukih listova
  • Kompatibilan za mrežu: Opciona ploča mrežnog sučelja
  • Ekološki prihvatljiv: ENERGY STAR kvalifikacija *1
Max.veličina dokumenta A3
Način skeniranja Obostrano
Optička rezolucija 600 DPI
Uvlačenje dokumenata Automatski uvlakač papira - ADF + Plošno skeniranje - Flatbed
ADF kapacitet (80 g/m²) 200 stranica
Sučelje USB 2.0